аз мойто го карах 3 години - разхода нее чак толкова огромен - ДВГ - 1.6 или 1.8 не харчат под 10 - 11 на сто градско колкото и да ми разправят врели некипели което прави с по 2-3 литра мах надолу.
сигурно заради големия данък и разхода не ги купуват ...аз ако си намеря някое HGT 2000г. с климатроник може и да се замисля
Данъка не е кой знае какво.Като на всяка 150 коня кола е около 170 кинта което си е напълно нормално.Доколкото разбирам (а аз не разбирам) дали климатик или климатроник за мен няма никакво значение важното е да работи.Понеже не разбирам и съм чул , повтарям ЧУЛ СЪМ , че ако клизматроник се прецака няма да го оправиш следователно климатика е по добрата опция.С тези 3000 които и търсиш плашиш хората че нещо и има на колата.Дръж си на цената , не си струва да я подаряваш особено ако е здрава.От 2-3 месеца седене няма да се счупи.
предполагам защо не ги купуват а не защо аз не бих я купил.аз ако реша да си купя по-ново браво искам да е по-нова година и с климатроник HGT разбира се
предполагам защо не ги купуват а не защо аз не бих я купил.аз ако реша да си купя по-ново браво искам да е по-нова година и с климатроник HGT разбира се
Skypeowerslade може да ми пишеш да ти разясня някой работи които не си разбрала за марката FIAT.
Цената е екстра....Един комшия кара такова зверче...Вика без натискане 10-11/100 градско,пак толкова и извънградско,но там е само в лявата лента !!!!! Успех,колега !!!
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
Fiat Punto 1.2 16v LPG
Коментар