по късно и снимки ще кача от днеска да ви покажа какво става след полирането на колата
Наистина ще е добре да видим ефекта, макар да съм сигурен че тия английски глави знаят да мислят/изобретяват Ако друг не те е сетил, натовари си насам и една-две щайги олио, че тука е х 2 цената...
Няма проблем мисля да събера за всички които са извън пловдив или нямат възможност да дойдат и да ги пусна наведнъж , Куриера си остава за ваша сметка, Плащането как предлагате ?
Куриера си остава за ваша сметка, Плащането как предлагате ?
Да, в такива случаи купувачът си поема куриера, плащането става така, пускаш пратката за града, името и телефона на човека и казваш че е с наложен платеж, казваш им колко е наложеният платеж и те я доставят , най-добре до офис, защото иначе купувачът кибичи по цял ден да ги чака , ако е на адрес. При доставка купувача плаща пратката и стойността на доставката, след някой и друг ден си получаваш парите в офиса на куриера, с който си пратил нещата.
Така , нека тези които искат от комплектите и искат доставка с куриер да ми пратят телефон за връзка адрес за получаване и разни такива данни За тези които ще си ги вземат на място от пловдив може само по един телефон По принцип мисля да ги пращам на 25 април в петък , някой да има някакви претенции за куриер ? мисля да ги пращам с ЕКОНТ ! за тези които са от пловдив за мен ще е най удобно в същия ден да се срещнем някъде за да ви ги раздам ако някой неможе в същия ден и час не е проблем !
И аз съм съгласен за Варна да са на една пратка обаче да се разберем кой да ги вземе и друго когато колегата ги пусне на 25.04 ние ще ги получим след празниците за нас няма да е проблем но за него не знам защото и той тогава ще си вземе парите .Но все пак да каже колко комплекта има за Варна мога да измисля и по добър и за двете страни начин.
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
И аз съм съгласен за Варна да са на една пратка обаче да се разберем кой да ги вземе и друго когато колегата ги пусне на 25.04 ние ще ги получим след празниците за нас няма да е проблем но за него не знам защото и той тогава ще си вземе парите .Но все пак да каже колко комплекта има за Варна мога да измисля и по добър и за двете страни начин.
парите мога да си ги взема когато дойдат , въпросът е да съм все още в бг-то , затова ще ги пускам при първа възможност ако искате разберете се с PLASTEX и ще ви ги пратя на вас наведнъж
Коментар