Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полиш и Спрей за защита

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз не съм се отказал.
    Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
    GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

Хора днеска бях в еконт и пуснах заявките на тези които имаха желание !!! PlastexBAI MILEval_mcraeкарлово mitenceto89 - 2брrado_nikolovLane_staleydani389kiler_4oveskobork oiмоля всички ви когато си ги вземете кой от офисите кой на адрес да пишете по едно ЛС за да знам кога мога да си прибера парите !!! имам още 8 бройки свободни и съм тука до петък , желаещите могат да ми звънят на телефона !!!

Коментар

Re:

komshiqta написа:
        Хора днеска бях в еконт и пуснах заявките на тези които имаха желание !!! PlastexBAI MILEval_mcraeкарлово mitenceto89 - 2брrado_nikolovLane_staleydani389kiler_4oveskobork oiмоля всички ви когато си ги вземете кой от офисите кой на адрес да пишете по едно ЛС за да знам кога мога да си прибера парите !!! имам още 8 бройки свободни и съм тука до петък , желаещите могат да ми звънят на телефона !!!

Коментар

Re:

komshiqta написа:
          моля всички ви когато си ги вземете кой от офисите кой на адрес да пишете по едно ЛС за да знам кога мога да си прибера парите !!!
          Значи в първия работен ден отивам да ги взема.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Още като ги взема ще пиша.Благодаря ти предварително.

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

първия работен ден е 7 така че до сряда !
              Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

И кво как така стана че някои хора които са поискали след мен ги има в списъка, а мен дори и там ме няма по кво си харесваш клиентите?Не е честно така !
                Punto 1.4 gt

Коментар

jblmusic написа:
                  И кво как така стана че някои хора които са поискали след мен ги има в списъка, а мен дори и там ме няма по кво си харесваш клиентите?Не е честно така !
                  Ами нищо такова !!!! никой не съм подбирал !!! ако разгледаш назад задните ми постове ще разбереш защо ! все пак немога да ти го пратя и за получател да пиша : ника от форума и адрес http://forum.fiat-bg.org/

Коментар

borkoi написа:
                    първия работен ден е 7 така че до сряда !
                    Moже да стане и днес, това е записано в сайта на Еконт-"На 01.05.2008г. (четвъртък) всички офиси на Еконт ще работят със съботно работно време от 09:00ч. - 14:00ч. Важно: Всички куриерски пратки, приети на 30.04.2008г. (сряда), ще бъдат доставяни на 01.05.2008г. (четвъртък) или 07.05.2008г. (сряда) по избор на клиента. Това желание трябва да бъде предварително обявено на Куриера и записано в транспортния договор - товарителницата. Официалнии почивни дни: 02.05.2008г. (петък), 03.05.2008г. (събота), 04.05.2008г. (неделя), 05.05.2008г. (понеделник) и 06.05.2008г. (вторник);"

Коментар

получих ги днесостава събота или неделя да търкам :D
                      Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

komshiqta написа:
                        jblmusic написа:
                        Ами нищо такова !!!! никой не съм подбирал !!! ако разгледаш назад задните ми постове ще разбереш защо ! все пак немога да ти го пратя и за получател да пиша : ника от форума и адрес http://forum.fiat-bg.org/
                        Колега писах ти на Q-то в Пловдив съм си в момента. Дай да взема едно комплектче.
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

ще гледам тия дни да напиша начин на употреба то всъщност не се търка просто се намазва отгоре и после се маха с хавлиена кърпа или има едни микрофибърни които ги продават навсякъде но задължително трябва да е измита преди това !!!! и тапицерията и мокета по пода да е мнооооого хубаво прахосмукиран !!! както и да няма петна защото после е малко сложно премахването на петната след като е напръскано с този спрей !!! не е невъзможно но не е лесно

Коментар

Re:

komshiqta написа:
                            ще гледам тия дни да напиша начин на употреба
                            Варна получено, платено Сигурно само дунапрена струва толкова Ще са ни от полза указания за ползване, почивните дни ще лъснем парадното ферари.

Коментар

абе баце и аз го получих и си го платих даже :D ама да обясниш как става полирането и колко време трябва да седи с това на нея

Коментар

радвам се че всичко е 6 , ами да ти кажа тези губа спрей и още един пакет който е за крайния клиент и има в него едни кърпи с едни дози за премахване на птичи ла*на струва 30 паунда но те не си струва да ги взимам пък и все пак трябва да ги оставя на клиентите инчаче ми ги търсят

Коментар

Working...
                                X