И аз не съм се отказал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полиш и Спрей за защита
Collapse
X
-
Хора днеска бях в еконт и пуснах заявките на тези които имаха желание !!! PlastexBAI MILEval_mcraeкарлово mitenceto89 - 2брrado_nikolovLane_staleydani389kiler_4oveskobork oiмоля всички ви когато си ги вземете кой от офисите кой на адрес да пишете по едно ЛС за да знам кога мога да си прибера парите !!! имам още 8 бройки свободни и съм тука до петък , желаещите могат да ми звънят на телефона !!!
Коментар
-
Re:
komshiqta написа:Хора днеска бях в еконт и пуснах заявките на тези които имаха желание !!! PlastexBAI MILEval_mcraeкарлово mitenceto89 - 2брrado_nikolovLane_staleydani389kiler_4oveskobork oiмоля всички ви когато си ги вземете кой от офисите кой на адрес да пишете по едно ЛС за да знам кога мога да си прибера парите !!! имам още 8 бройки свободни и съм тука до петък , желаещите могат да ми звънят на телефона !!!
Коментар
-
jblmusic написа:И кво как така стана че някои хора които са поискали след мен ги има в списъка, а мен дори и там ме няма по кво си харесваш клиентите?Не е честно така !
Коментар
-
borkoi написа:първия работен ден е 7 така че до сряда !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
komshiqta написа:jblmusic написа:И кво как така стана че някои хора които са поискали след мен ги има в списъка, а мен дори и там ме няма по кво си харесваш клиентите?Не е честно така !Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
ще гледам тия дни да напиша начин на употреба то всъщност не се търка просто се намазва отгоре и после се маха с хавлиена кърпа или има едни микрофибърни които ги продават навсякъде но задължително трябва да е измита преди това !!!! и тапицерията и мокета по пода да е мнооооого хубаво прахосмукиран !!! както и да няма петна защото после е малко сложно премахването на петната след като е напръскано с този спрей !!! не е невъзможно но не е лесно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар