Ние с него ще се разберем няма проблеми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полиш и Спрей за защита
Collapse
X
-
Добре значи правим следното Всеки който иска да ми прати данните , аз ще ги събера и ще видя кой от къде е ! който иска му го пращам само за него който иска го комбинирам с някой друг като аз ви казвам кой е от вашия град и ако искате ви комбинирам ако не пращам отделно ще взема 20 комплекта за сега желаещите са точно толкова ако някой не се е отказал
Коментар
-
така хора очаквам включване от тези които искаха за сега са ми изпратили данни само тези хора трябва да ги пратя най късно във вторник ако някой се е отказал да казва защото жлаещи има аз съм вече на родна земя и всичко е в режим на очакване оставям си моя номер и първите 13 които ми се обадят + изброените по долу получават комплектите 0898 49 69 23PlastexBAI MILEval_mcraeкарлово mitenceto89rado_nikolovLane_staleydani389
Коментар
-
Re:
komshiqta написа:така хора очаквам включване от тези които искаха за сега са ми изпратили данни само тези хора трябва да ги пратя най късно във вторник ако някой се е отказал да казва защото жлаещи има аз съм вече на родна земя и всичко е в режим на очакване оставям си моя номер и първите 13 които ми се обадят + изброените по долу получават комплектите 0898 49 69 23PlastexBAI MILEval_mcraeкарлово mitenceto89rado_nikolovLane_staleydani389Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Re:
komshiqta написа:така хора очаквам включване от тези които искаха за сега са ми изпратили данни само тези хора трябва да ги пратя най късно във вторник ако някой се е отказал да казва защото жлаещи има аз съм вече на родна земя и всичко е в режим на очакване оставям си моя номер и първите 13 които ми се обадят + изброените по долу получават комплектите 0898 49 69 23PlastexBAI MILEval_mcraeкарлово mitenceto89rado_nikolovLane_staleydani389
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар