айде пиши ме и мен с един комплект
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полиш и Спрей за защита
Collapse
X
-
Re:
komshiqta написа:по късно и снимки ще кача от днеска да ви покажа какво става след полирането на колатаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Re:
komshiqta написа:Куриера си остава за ваша сметка, Плащането как предлагате ?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Така , нека тези които искат от комплектите и искат доставка с куриер да ми пратят телефон за връзка адрес за получаване и разни такива данни За тези които ще си ги вземат на място от пловдив може само по един телефон По принцип мисля да ги пращам на 25 април в петък , някой да има някакви претенции за куриер ? мисля да ги пращам с ЕКОНТ ! за тези които са от пловдив за мен ще е най удобно в същия ден да се срещнем някъде за да ви ги раздам ако някой неможе в същия ден и час не е проблем !
Коментар
-
Re:
komshiqta написа:Така , нека тези които искат от комплектите и искат доставка с куриер да ми пратят телефон за връзка адрес за получаване и разни такива данниAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
И аз съм съгласен за Варна да са на една пратка обаче да се разберем кой да ги вземе и друго когато колегата ги пусне на 25.04 ние ще ги получим след празниците за нас няма да е проблем но за него не знам защото и той тогава ще си вземе парите .Но все пак да каже колко комплекта има за Варна мога да измисля и по добър и за двете страни начин.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:И аз съм съгласен за Варна да са на една пратка обаче да се разберем кой да ги вземе и друго когато колегата ги пусне на 25.04 ние ще ги получим след празниците за нас няма да е проблем но за него не знам защото и той тогава ще си вземе парите .Но все пак да каже колко комплекта има за Варна мога да измисля и по добър и за двете страни начин.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар