Здравейте, колеги.Продавам си Алфата 146, 103 коня в наистина перфектно състояние е, сменил съм всичко което е имало нужда няма грешка колата причината да я продавам е, че искам да си взема нещо с повече коне.Екстрите са:Климатик, ел. стъкла, хидравлика, чупещ волан, халогенни фарове, 4/5 врати, CD-mp3, централно заключване.Цената е 3800 леваАко желаете повече инфо или снимки пращам на мейлДано има кой да оцени бебчето ми, защото наистина гарантирам за него :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алфа 146 - Перфектна.
Collapse
X
-
Прати някоя снимка да видим бебчето. Коя година е, ако може и вин №. dg_p@abv.bgFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
Здрасти, пак колеги. Много съм на зор намерих бъдещата си колица, а не мога да я докопам хайде мога да падна с Алфата до 3500 лева, но не повече защото, все пак не искам да я подарявам, ако някой е мислил за алфа 146 сега е момента да хване качеството, екстра е колата, но няма как да я оцените, ако не се заинтересувате сигурен съм, че който я види ще ми повярва, че е перефктна.YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар