привет на всички ако има желаежи за каско в орел осигурявам намаление 10% ако се плати на куп каското може и на 15% да стигнемако имате гражданска на орел хващате автоматично още 10% ако има интерес ще дам тел.за връзка успех на всичкиКолега, мнението ти ОПРЕДЕЛЕНО не е за тук! Местя темата в по-подходящ раздел, дано не се повтаря.Zaphod
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каско в ЗК ОРЕЛ НАМАЛЕНИЕ !!
Collapse
X
-
robertoЕтикети: –
-
roberto
хааааа
малко ли е намалението? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 малиии ама то май без пари искате да е и да има каскотц тц тц аа за темата сори ама не знаех къде да я пусна не съм ориентиран още
Коментар
-
За колко пари крайна цена даваш каско срещу кражба на кола със застрахователна стойност 4000. Колата има по-голяма застрахователна стойност, но аз искам да си поема сам част от риска и ако ми я свият, да взема 4000.Добри Божилов
www.komentari.com
Коментар
-
roberto
привет пич това което правя аз е да те вкарам в орел и да ти осигуря намалението на каското! няма да ти правя аз застраховката!това което мога да ти кажа че аз лично много съм доволен от тях и не съм имал грижи!с моя кола щети не съм имал а ги ползвам от 4год но сестра ми е абонирана там и е доволносъщо да спомена че колите не им ги пипатвсичко е въпрос на избор
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар