Разпродажба на останалите ми частиалтернатор -50лвволан с еърбег - 50лвлапа двигател предна с тампон - 10лвказанче за хидравликата с капачка и маркучето до помпата - 10лвтръби и маркучи за рейка - 20лвспирачни апарати 2бр - 20лв, 1бр - 10лвпредна греда, стабилизираща щанга и носачи - 40лвглавини с дискове - 10лв броямакферсони 2бр - 40лвзаден мост пълен комплект (амортисьори, пружини, спирачни барабани, жила за ръчна) - 80лвсредно оригиналнo не изгнилo - 10лвдясна врата оборудвана черна(без огледало вече) - 60лврезервоар - 15лвцентрална конзола за парното с врътките сиви - 20лвказанче за чистачки и помпа - 20лвполуоски дълга и къси с каретата вътрешни и външни - 30лв броястранични задни стъкла - 15лв брoяпарно комплект - 60лв включва радиатор, моторче. Само моторче - 20лвлостчетата на волана - 20лв комплектамоторче за чистачки + рамената - 30лвкилометраж с оборотомер на 143000км - 30лвзаден капак черен без стъкло - 20лвключалка за задна врата - 5лвмножество налични декоративни пласмасови детайли сиви на цвят без забележки - пепелници, въздуховоди и много другикора, която е на пода на багажника - 10лвпредна дясна седалка - 20лвщека за масло - 5лвплафон - 10лвсенник ляв сив - 5лв бройкататопка за скоростен заедно с маншона - 5лвболтове за метални джанти - 5лв за10 брояобтяжна ролка за каналния ремък с обтегач, който е изправен - 15лвуплътнения на врати - 5лв брояклаксони - 5лв броялуканки - 5лв броятел за контакт: 0888 846849 и 0887 299235
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Bravo 1.4 12V на части
Collapse
X
-
Колега да ти се намира модула за централното заключване....прилича на реле(а може и да е такова). Не ми работеше централното и един майстор ми го изтръгна и каза, че не работело.Сега обаче не мога да намеря къде съм го затрил за да ти покажа какво точно ми трябва....а и не знам къде баш се намира.Ако някой знае къде е този модул за централното и дали са взаимозаменяеми да каже.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар