Лайсните ги нямам ,но имам доста други дреболийки и части все още,така ,че питайте :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Bravo 1.4 12V на части
Collapse
X
-
Трябва ми една кора, точно какво представлява и пише ли нещо на нея немога да кажа защото колата я взех без нея и бегло бях мернал една такава. Значи закрива част от кабелаците и ллулите на свещите, черна пластмасова, не съм 100% сигурен ама май пишеше 1.4 12v на нея . Ще се поровя за снимки, ако намеря ще сложа. Опа намерих, ето това:Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Доста части продадох, но все още имам някой ценни неща алтернатор - 70 лв.волан с еърбег - 70 лв.лапа двигател предна с тампон - 10 лв.казанче за хидравликата с капачка и маркучето до помпата - 10 лв.тръби и маркучи за рейка - 20 лв.спирачни апарати 2 бр. - 40 лв., 1 бр. - 20 лв.предна греда, стабилизираща щанга и носачи - 60 лв.главини с дискове - 20 лв. броямакферсони 2 бр. - 60 лв.заден мост пълен комплект (амортисьори, пружини, спирачни барабани, жила за ръчна) - 100лвкомпютър, кодкарта, червен и два сини ключа - 120 лв.средно оригиналнo не изгнилo - 40 лв.дясна врата оборудвана черна - 80 лв.резервоар - 20 лв.централна конзола за парното с врътките сиви - 10 лв.казанче за чистачки и помпа - 20 лв.полуоски дълга и къси с каретата вътрешни и външни - 30 лв. броястранични задни стъкла - 15 лв. брoяпарно комплект - 80 лв. включва радиатор, моторче. Само моторче - 20 лв.лостчетата на волана - 40 лв. комплектамоторче за чистачки + рамената - 30 лвкилометраж с оборотомер на 143 000 км. - 50 лв.заден капак черен без стъкло - 20 лв.моторче за чистачки на задната врата - 30 лв.ключалка за задна врата - 10 лв.множество налични декоративни пласмасови детайли сиви на цвят без забележки - пепелници, въздуховоди и много другикора, която е на пода на багажника - 10 лв.предна дясна седалка - 20 лв.щека за масло - 5 лв.плафон - 20 лв.сенник ляв сив - 10 лв. бройкататопка за скоростен заедно с маншона - 15 лв.болтове за метални джанти - 5 лв. 10 брояобтяжна ролка за каналния ремък с обтегач, който е изправен - 15 лв.уплътнения на врати - 5 лв. брояклаксони - 5 лв. броялуканки - 5 лв. броятел за контакт: 0888/ 846-849 и 0887/ 299-2352004 Audi A6 4F
2002 Lancia Y
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар