FIAT UnoДата на производство: 09.1987 година Двигател: Бензин 1.3i.e. TurboМощност: 105 конси силиКатегория: ХечбекЦвят: Светло Сив металикПробег: 210 000 км.Ск.кутия: Ръчна 5-степенна2(3) вратиЕл.стъклаШибедахХалогениСменени всички консумативи: масла, горивен въздушен и маслен филтър, Нови свещи DENSO и кабели на свещите TESLA, ролки и ремаци. Застраховка до 25 декември 2008г.Като я взех крайното гърне беше изгнило и купух друго направено от неръждавейка за да не ми се повтаря проблема, иначе всичко друго по колата си е сток.Автомобила се кара само с качествени масла Castrol GTX.Накратко нейната история:Преди близо една година я намерих в едно село, някакъв чичка я бе забил в един гараж, колата имаше лек удар отпред вдясно и не се караше, двигателя и беше на 205 000 км., аз я изрових и съживих закарах я на тенекиджия изпънаха я и изчукаха калника.Инфо за колата:Двигателя и е 1.3 пълна инжекция, турбината е Garrett 105 конски сили при 6000об./мин., колата си е сток с дискови спирачки на четерите колелета, стоково с спортно окачване, задния капак е пластмасов с малко спойлерче за да се олекоти колата, седалките са рекаро, спортен волан Indianapolis.Забележки:Салона на автомобила трябва да се постегне, има кормилни накрайници и шарнири за смянаОбявената и цена е: 1300 лв.За юзъри от форума тя е 1200лв и може да се коментира.Телефон за връзка: 0885/419251 ДилянSkype: rokfort_bgКолата на снимките е мръсна нямах време да я измия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Uno 1.3 i.e. Turbo СНИМКИ!
Collapse
X
-
Ми няма как да си го оставя при положение ,че имам друга кола за правене и ми трябват пари. Знам ,че ще е жалко да се раздаде на части и още една да си замине от тоя свят но няма как, Дано се намери някои ценител и да я вземе цялата ,аз съм готов да сваля още от цената но да не я разколачвам на чаркалаци.FIAT Uno turbo i.e.
С бензин в кръвта!
Коментар
-
Колеги темата е от 2008ма!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар