Данни:Дата на производство - септември 1999 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 86 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - 126 000 км.Цвят - ЖълтОсобености:2(3) ВратиABSAirbagАлармаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикЛети джантиМеталикНов вносСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеДопълнителна информация:Нов Внос, Спортинг, Уникално състояние, 4 нови гуми Мишелин и др.!!!Цена: 4500 лв. тел: 0889/238947
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Пунто 1.2 16v Sporting-Нов Внос, Климатик!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ми не се гледа тамвиж горе 4 копчета са отляво надясно са климатик, задна светлина за мъгла, за джамовете отзад, халогени отпред. Там дето ти си оградил е за клапата за въздуха.И колата фиат си я казват 1.2 ние тука всички 1.3, даже и застрахователите !! И колицата е 98-година - уточни се в Алфа форума.
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
моя си е там където съм очертал на твоята снимкаи го зяпам всеки ден и на двама мои познати също е там където и моят, за първи път виждам копчето да е при другите в горната част, но както и да е по-важното е, че се изясни не някой като мен да се пули и да невярва, колата определено си е бива успех с продажбата и се извинявам за това, че ти пооцапах малко темата
Коментар
-
Така е колега елх - ти сигурно си с 1.2, само че 73 кончета, на 16 вентилките таблата са така - поне на тези дето съм виждал освен моето.Колата и трябва една газова от Италия да имашеИ можеше да се изкуша си сменя моето с това, напоследък съм залитнал по жълтия цвят.
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар