Компресора, радиатора и всички маркучи и съединения.Цена: 180 лв. тел.: 0887/961-884 - Ники
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатик за Пунто
Collapse
X
-
Мен ми тряя компресораако си навит така ,а и маркуч ,може и да е тоя дето е на снимката не съм сигура.Ма и аз да питам компресора бачка ли си ? Да не се наложи да му пряя ремонт после ,щот ако е така по-добре моя да го ремонтирам
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Климатика работеше безупречно на колата ми, причината да го сваля е че не ми трябва така екстра, колата от която е свален климатика е Пунто ГТ и за мен тази екстра е излизшна, точно на тази кола. Компресора е перфектен. Радиатора има едно място на което е заваряван, но не тече гарантирам. Звънкайте да се разберем цени.
Uno Turbo RulZz
Коментар
-
малко ме съмнява да му няма нищо... като е пунтоGT като че ли не става горещо в него... като знам, че мойто пунто го взех точно заради климатика... а щом е заваряван радиатора - аз се отказвам... и моя мога да си го заваря...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:малко ме съмнява да му няма нищо... като е пунтоGT като че ли не става горещо в него... като знам, че мойто пунто го взех точно заради климатика... а щом е заваряван радиатора - аз се отказвам... и моя мога да си го заваря...Uno Turbo RulZz
Коментар
-
Turbolan написа:donnna написа:малко ме съмнява да му няма нищо... като е пунтоGT като че ли не става горещо в него... като знам, че мойто пунто го взех точно заради климатика... а щом е заваряван радиатора - аз се отказвам... и моя мога да си го заваря...
Коментар
-
JacK`DanielS написа:Turbolan написа:donnna написа:малко ме съмнява да му няма нищо... като е пунтоGT като че ли не става горещо в него... като знам, че мойто пунто го взех точно заради климатика... а щом е заваряван радиатора - аз се отказвам... и моя мога да си го заваря...Uno Turbo RulZz
Коментар
-
JacK`DanielS написа:пф ти нещо заяждаш ли се???Просто е некоректно да се изказваш за хора, които не познаваш лично. А повярвай ми карам доста внимателно и разумно, загубил съм достатъчно приятели по пътищата за да карам като лумпен.
Uno Turbo RulZz
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар