Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мултифункционален волан с AIRBAG МАРЕА 2002 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мултифункционален волан с AIRBAG МАРЕА 2002 г.

109 лв. волана със здрава възглавница в него отделно има и пасажерския бег и инсталация с компютърчето на еърбеговете + табло итнт. не изскачали !тел.: 0896/584645
    www.4astite.com

Един колега търсеше, потърси назад в темите. Нямам представа дали си намери, ама търсеше скоро - точно такъв Не мога да се сетя къде беше темата за съжаление ...

Коментар

www.4astite.com

Коментар

аз съм такъв колега дето търсеше защото ми е дошла датата от стикера на мойта, че е вече над 10 години, ще пиша л.с.
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

аз мога ли малко офф да попитам такъв волан само на мареа ли става?? примерно на браво/ брава може ли да се пригоди??
          фиата си е фиат

Коментар

niko_ymn написа:
            аз съм такъв колега дето търсеше защото ми е дошла датата от стикера на мойта, че е вече над 10 години, ще пиша л.с.
            ти само възглавницата ли ще искаш ? твоята ще я гръмнеме после за веселбатаи нов хит , явно цената не ви харесва та бягате 130 лв нова цена
            www.4astite.com

Коментар

предполагам тази цена вече включва и чаркалаците от цялата система, а я дай цена с табло или адрес на тема в която го продаваш отделно ако има такава? Да стана с две възглавници като ще съм гъзе
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

:D 350 лв - пасажерската възглавница , инсталацията , компютъра на аербеговете , волана с бега , коланите с пироампулите и капака на аербега от към пасажера
                www.4astite.com

Коментар

Working...
                X