Дата на производство - март 1995 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 140 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - КупеПробег - 178 000 км.Цвят - ЧервенОсобености:2(3) ВратиABSAirbagАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЛети джантиСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеШибедахКолата вече е без забележкител.: 0886/201-005 - Тоницена: 5400 лв. Цената подлежи на коментар при оглед
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам FIAT CОUPE 2000/16V - ПРОДАДЕНА.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Радвам се, че и в България има хора, които купуват една кола, оправят я и след това я продават! А не само някакви скапани автоджамбази! Успех с продажбата, наистина изглежда уникално!!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Радвам се, че и в България има хора, които купуват една кола, оправят я и след това я продават! А не само някакви скапани автоджамбази! Успех с продажбата, наистина изглежда уникално!!!
Коментар
-
Добро е купенцето.Снощи вечерта се засякохме на билата в надежда - пунто гт за наляво ,аз с мареа-та на баща ми посредата за към центъра и купенцето за надясно - готина картинка По джантите и номера видях че е това което се продава,ама чак като сви видях...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:Добро е купенцето.Снощи вечерта се засякохме на билата в надежда - пунто гт за наляво, аз с мареа-та на баща ми посредата за към центъра и купенцето за надясно - готина картинка По джантите и номера видях, че е това което се продава, ама чак като сви видях...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар