Марка:FIATМодел:TipoДвигател:1.9 TDДата на производство:март 1994Пробег:250000Цвят: маслено зеленЕкстри:4(5) ВратиABSАлармаЕл. СтъклаКлиматикЛети джантиМеталикСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеЗабележки: Продавам я ,тъй като съм се ориентирал към пунто. Колата е в добро техническо състояние; имам я от близо 2 години (внос от Италия)и за този период съм сменил носачи,подгревни свещи ( + релето за тях), 4 бр. накладки, спирачна течност, чисто нов акумулатор, щанги на скоростите задължителните филтри ,ролки и масла, както и по-дребни неща крушки за фарове, стопове, амортисьорчета за багажника и др. Всички дължими такси по колата за 2008г. са платени ( ГТП, ГО, данък).Има CD player с МР3 и USB + колони JVC. Колата е пазена и поддържана с желание. Има леки козметични забележки с които я купих.Цена: 2000 BGNЗа контакти: 0888743804 Радослав
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам FIAT Tipo 1.9 TD ПРОДАДЕНО!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз имам Алфа 156, но се оглеждам за втора кола, нещо, с което да ходя на работа, примерно, защото Алфата в тези задръствания.... През 2002г. имах Типо 1.8 16v, колата беше невероятна, та пазя добри спомени за модела, аз следа ситуацията из "италианските" форуми, когато съм готов ще взема кола.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар