Фиат Палио 1.7 турбо дизел, 1998 година - внос 08- регистриран и обслужен / масла,филтри , ремъци,ролки/МрЗ - pioneer, КЛИМАТИК, АЛАРМА, АВС,ЕЛ.СТЪКЛА,хидравлика,много добри гуми и ал.джанти и др.цена: 5200 левателефон на доверието:0898722339
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Палио 1998 година
Collapse
X
-
Palio Weekend се продава навсякъде под 5к. Обслужена или не - никой не гледа. Междувпрочем - това е модел, който е крайно непопоулярен в БГ, но пък с учудваща възможност за доставка на части...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Palio Weekend се продава навсякъде под 5к. Обслужена или не - никой не гледа. Междувпрочем - това е модел, който е крайно непопоулярен в БГ, но пък с учудваща възможност за доставка на части...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:jenshen73 написа:Palio Weekend се продава навсякъде под 5к. Обслужена или не - никой не гледа. Междувпрочем - това е модел, който е крайно непопоулярен в БГ, но пък с учудваща възможност за доставка на части...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
палйо
имам такава кола палйо 1.7тд...доста пъргава,икономична,висока и т.н.недостатаци те за мен са..малко тясна,пласмаса тропа като надуя музиката,...като цяло е ИДЕАЛНАТА КОЛА ЗА ГРАДА.. разхода и зима и лете ми е около 5-6 нафта...върти фуми и на 1ва,2ра,3та.....до там ми стискаше...зимата пали безпроблемно поради това че е произвеждана за руския и полския пазар...за по-студените страни..лятото не ми е загрявала никога..., мислех да я сменя за бензинова кола но при тая стегнация не я давам..само да имаше клима.... НАЛИ ЗНАЕТЕ ВАЛЕНТИНО РОСИ Е С ФИАТ,А ЗА ШУМИ ДА НЕ ГОВОРИМ ..ФЕРАРИ ..МАЛКИЯ БРАТ НА ФИАТ.. КОЙТО НЕ РАЗБИРА СИ ВЗИМА ОПЕЛ И НОКИЯ....ТАКА Е...ami karam fiat i ne me e qd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар