ПРОДАВАМ ПАНДА 1.0, 4X4, 1989 г., НОВИ ГУМИ НА 750 км., СМЕНЕНИ ПРЕДИ 10 000, РЕМЪК, РОЛКИ, АКУМОЛАТОР, ГРАЖДАНСКА ЗА 2008, ЗАПАЗЕНА, 5 СКОРОСТИ, ГАЗОВА УРЕДБА, 5-6 л. НА 100 км. цена: 2000 левател.: 0878/805-558, 0887/125-127
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Панда 1.0, 4X4
Collapse
X
-
Нееееее, аз ПРЕДЛАГАМ да я КУПЯ за 1000лв. Като си свали гумите (новите) и газовото извращение.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Alexsander написа:бахти , тея панди 4х4 се оказва че криво ляво , ако не са в трагично състояние си държат цена.... не вярвам да намерите 4х4 за 1000 леваосвен ако не е убито от каране... и да го е изяла ръждата !
успех с продажбата
Код:ПРОДАВАМ ПАНДА 1.0-4X4-1989 НОВИ ГУМИ НА 750КМ СМЕНЕНИ ПРЕДИ 10 000-РЕМЪК-РОЛКИ-АКУМОЛАТОР-ГРАЖДАНСКА ЗА 2008-ЗАПАЗЕНА 5 СКОРОСТИ ГАЗОВА УРЕДБА 5-6 НА 100КМ 0878805558-0887125127
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз пък нито и видях ръждата, нито състоянието. Та как казваш да разбера? Последна цена - 950лв. 19 годишна кола, колкото и да е добра - това е бензинка... с еднолитров двигател, 4х4 - и да не е карана, пак е убита...
Коментар
-
Гледам днес, че и при Манов ( в Сливен ) имаше една Панда за към 2000 лева... само с предно предаване.... я няма... нямаше газ или некви екстри..!? не вярвам да я е продал за по-малко от 1500 !? пък доколко се дирят няма да говоря..... всеки лудак рибар дири такъв варел да си оди за риба с него..... познавам поне 3-4 човека с коли от тоя сегмент.... включително Панда.... ако не продам скоро моята... ще си я оставя да си я карам в града.... щото не ми пука някой, ако ми ишие една врата... или ако ме подпрат някъде.... да не казвам, че обута в тея гуми я паркирам в секви видове градинки, тротоари и прочие..... а колата е така малкау че се събира в алеите за инвалиди.... , и определено всичко това е немислимо с един автомобил от ранга на Бравото или някоя 145 или 156..... Просто Панда-та е повече джип от един рав 4 или някое сузуки витара.... !!!! а гори супер малко !
Коментар
-
Alexsander написа:Аз пък нито и видях ръждата, нито състоянието. Та как казваш да разбера? Последна цена - 950лв. 19 годишна кола, колкото и да е добра - това е бензинка... с еднолитров двигател, 4х4 - и да не е карана, пак е убита...
Коментар
-
1115 написа:elusive написа:без нищо ама, имахме една пандичка застояла в двора, пуснах обява в мобилето и за 1 ден се обадиха 6 човека, на другия ден я взеха за 2500 ВЕДНАГА, и нямаше газов шморц.
Коментар
-
tatenceto написа:Alexsander написа:Аз пък нито и видях ръждата, нито състоянието. Та как казваш да разбера? Последна цена - 950лв. 19 годишна кола, колкото и да е добра - това е бензинка... с еднолитров двигател, 4х4 - и да не е карана, пак е убита...Сменил съм , маншони на карета , и вътрешни , тампони на двигателя , лагери на динамо , втулки на стартер , ремък на динамо , има читав акомулатор и седалка от Фият браво Колата карам всеки ден..... Идеална е ако не искаш да си чупиш свястната кола из града.... или ако искаш да ходиш за риба... , сега зимата в най големите снегове ме е карала в балкана.... и все ми викат че била 4х4 щото снега не я спирал нагоре.... а колата просто имаше хубави гуми отпред
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар