Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Panda 30 - тотална екзотика ! ПРОДАДЕНА !!!!

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Panda 30 - тотална екзотика ! ПРОДАДЕНА !!!!

    Продавам Фиат Панда 30 , 650cc - 30 коня по докоменти е 1985 година но мисля че е по стара.Колата купих миналата година и честно казано ми е излязла златна до сега но ми излезе доста изгоден автомобил и реших да се разделям с фиатчето.Цената която смятам за смислена и под която не бих продал автомобила е 650 леваКолата има сменени свещи, маншони на скоросна кутия, маншони на карета, тампони на двигателя, седалката на шофьора е подменена с такава от Фиат Браво.Автомобила има малко ръжда на третата врата (багажника) и почти няма ръжда по пода или праговете , преди да я взема бе стояла 5 години без да бъде карана изобщо паркирана с задницата на север и от там и е ръждата отзад. също така боята е гадна (цвят бяла)Автомобила има нужда от гуми... тези в момента са за боклука.Автомобила го карам всеки ден, и ще е така докато я продам.Всичко е изрядно с документите и е платена гражданската до Юни месец 2008 гПри интерес ще кача снимки.за повече инф. на тел.: 0897/960-303 или пишете в темата или на лични.

    #2
    Продавам също така и чисто нов вакумен изпарител Вотран (копие на ловато) , бутилка 35 литра и клапани за газ и бензин - 80 лева !!!!и един изпарител Рензо Ланди с нови мембрани - 25 лева !!! нуждаесе от пререголиране на клапаните за ниско и високо налягане !!!

    Коментар


      #3
      Имам интерес колега! Качи снимки тук или на е-майл rpetrovr@abv.bg
      Space Star 1.9 DID

      Коментар


        #4
        не смятам да крия проблемите на автомобила и да разкарвам някой от вас да идва отнякъде и да се разочарова, като види автомобила....Също така автомобила има нови втулки на стартера и лагери на динамото, както и нов ремък (на динамото), днес бе останал малко без гума, бе пукната.има разни малки течове на масло.... предполагам ще ги оправя събота-неделя...
        Прикачени файлове

        Коментар


          #5
          още снимки
          Прикачени файлове

          Коментар


            #6
            малко още
            Прикачени файлове

            Коментар


              #7
              така.....
              Прикачени файлове

              Коментар


                #8
                и накрая....
                Прикачени файлове

                Коментар


                  #9
                  На снимките съм показал новите маншони и тампони , както и ръждата на багажника , колата почти няма другаде ръжда..... И изпусналите амортисьорчета на багажника !!!

                  Коментар


                    #10
                    ГАЗ

                    продавам и Газова уретба , чисто нов изпарител волтран (вакумен) 35 литра бутилка , клапани газ и бензин цена 80 лева !!!!

                    Коментар


                      #11
                      Продадена !!!!

                      Коментар

                      Working...
                      X