Колата е 96г / климатик / без ел. огледала.Аз съм първи собственик в България, колата е карана 1 година и е без никакви забележки.Преди случката колата беше напълно обслужена, като за тази 1 година са сменени накладки, радиатор за климатика, цялото окачване.Цената, която търся е 2500 лв. Нямам възможност да разпарчетосвам колата нито къде да складирам частите.тел. 0898 518 261
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам ударено браво 1,4 12V
Collapse
X
-
Колега тасове има ли останали. Ако има какви са и какви пари им търсиш? Преден ляв фар. Цена?Копчето за ел. стъклото на дясната врата. Цена?Обтегач (панта, не знам точно как се казва) на лявата врата. Здрав ли е, цена?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
-
Опа сори....пропуснал съм това че не я даваш на части. Все пак ако имаш тасове и решиш да ги продаваш кажи.както и ако решиш все пак да я продаваш на части ме имай впредвид за работите които ти изброихEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Сумата от 1000 лв. все пак е смешна, тъй като само радиатора за климатика, пълненето с фреон и профилактиката на климатика, смяната на накладките и окачването миналата година ми струва почти 1000лв, самия двигател е непокътнат от удара.Мога да сваля от първоначалната цена в границите на разумното.
Коментар
-
Човече, от тази кола може да се използва само двигателя и части за козметични ремотни. Тази кола ако някой я оправи както е била преди аз ставам трамвай. Удара е много гаден, виждам, че не е бил и слаб. Колата се е усукала. Може и да се оправи но с цената на много пари. А ако сметнем тези пари и тези които най-вероятно ще струва ремонта цената ще излезне доста голяма. По добре да си вземеш нов внос и да си смениш консумативите. Поне ще знаеш, че колата ти УЖ не е била на баница.
Коментар
-
е то е ясно че никой няма да тръгне да ремонтира колата но от друга страна като си купуваш нов радиатор за климатика даваш 300лв или фарове 200 лв или броня щото някой те е натиснал 100лв че дори и като тенекии на вторични ще е над 150лв. та затова цена 1000лв е малко така че ако няма по-добра оферта бих я пуснал на части, но ще изчакам още все пак, тъй като с разфасоване хич не ми се занимава.
Коментар
-
////Punto//// написа:Човече, от тази кола може да се използва само двигателя и части за козметични ремотни. Тази кола ако някой я оправи както е била преди аз ставам трамвай. Удара е много гаден, виждам, че не е бил и слаб. Колата се е усукала. Може и да се оправи но с цената на много пари. А ако сметнем тези пари и тези които най-вероятно ще струва ремонта цената ще излезне доста голяма. По добре да си вземеш нов внос и да си смениш консумативите. Поне ще знаеш, че колата ти УЖ не е била на баница.
Коментар
-
при положение че има такива фиати за по 2800 лева в движение без удар и с по хубавия двигател (защото 14 12в е най големия боклук на фият) мисля че е неразумно да искаш 2500 лева. Освен това ще добавя че е доста неразумно да взимаш впредвид някакви пари които си оставил по колата - дай да ти плати и бензина дето си и сипал до този момент човека дето ще я купи ...Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
porosenoq написа:при положение че има такива фиати за по 2800 лева в движение без удар и с по хубавия двигател (защото 14 12в е най големия боклук на фият) мисля че е неразумно да искаш 2500 лева. Освен това ще добавя че е доста неразумно да взимаш впредвид някакви пари които си оставил по колата - дай да ти плати и бензина дето си и сипал до този момент човека дето ще я купи ...
Коментар
-
edesign написа:Сумата от 1000 лв. все пак е смешна, тъй като само радиатора за климатика, пълненето с фреон и профилактиката на климатика, смяната на накладките и окачването миналата година ми струва почти 1000лв, самия двигател е непокътнат от удара.Мога да сваля от първоначалната цена в границите на разумното.N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар