Колата е 96г / климатик / без ел. огледала.Аз съм първи собственик в България, колата е карана 1 година и е без никакви забележки.Преди случката колата беше напълно обслужена, като за тази 1 година са сменени накладки, радиатор за климатика, цялото окачване.Цената, която търся е 2500 лв. Нямам възможност да разпарчетосвам колата нито къде да складирам частите.тел. 0898 518 261
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам ударено браво 1,4 12V
Collapse
X
-
Колега тасове има ли останали. Ако има какви са и какви пари им търсиш? Преден ляв фар. Цена?Копчето за ел. стъклото на дясната врата. Цена?Обтегач (панта, не знам точно как се казва) на лявата врата. Здрав ли е, цена?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
-
Опа сори....пропуснал съм това че не я даваш на части. Все пак ако имаш тасове и решиш да ги продаваш кажи.както и ако решиш все пак да я продаваш на части ме имай впредвид за работите които ти изброихEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Сумата от 1000 лв. все пак е смешна, тъй като само радиатора за климатика, пълненето с фреон и профилактиката на климатика, смяната на накладките и окачването миналата година ми струва почти 1000лв, самия двигател е непокътнат от удара.Мога да сваля от първоначалната цена в границите на разумното.
Коментар
-
Човече, от тази кола може да се използва само двигателя и части за козметични ремотни. Тази кола ако някой я оправи както е била преди аз ставам трамвай. Удара е много гаден, виждам, че не е бил и слаб. Колата се е усукала. Може и да се оправи но с цената на много пари. А ако сметнем тези пари и тези които най-вероятно ще струва ремонта цената ще излезне доста голяма. По добре да си вземеш нов внос и да си смениш консумативите. Поне ще знаеш, че колата ти УЖ не е била на баница.
Коментар
-
е то е ясно че никой няма да тръгне да ремонтира колатано от друга страна като си купуваш нов радиатор за климатика даваш 300лв или фарове 200 лв или броня щото някой те е натиснал 100лв че дори и като тенекии на вторични ще е над 150лв. та затова цена 1000лв е малко така че ако няма по-добра оферта бих я пуснал на части, но ще изчакам още все пак, тъй като с разфасоване хич не ми се занимава.
Коментар
-
////Punto//// написа:Човече, от тази кола може да се използва само двигателя и части за козметични ремотни. Тази кола ако някой я оправи както е била преди аз ставам трамвай. Удара е много гаден, виждам, че не е бил и слаб. Колата се е усукала. Може и да се оправи но с цената на много пари. А ако сметнем тези пари и тези които най-вероятно ще струва ремонта цената ще излезне доста голяма. По добре да си вземеш нов внос и да си смениш консумативите. Поне ще знаеш, че колата ти УЖ не е била на баница.
Коментар
-
при положение че има такива фиати за по 2800 лева в движение без удар и с по хубавия двигател (защото 14 12в е най големия боклук на фият) мисля че е неразумно да искаш 2500 лева. Освен това ще добавя че е доста неразумно да взимаш впредвид някакви пари които си оставил по колата - дай да ти плати и бензина дето си и сипал до този момент човека дето ще я купи ...Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
porosenoq написа:при положение че има такива фиати за по 2800 лева в движение без удар и с по хубавия двигател (защото 14 12в е най големия боклук на фият) мисля че е неразумно да искаш 2500 лева. Освен това ще добавя че е доста неразумно да взимаш впредвид някакви пари които си оставил по колата - дай да ти плати и бензина дето си и сипал до този момент човека дето ще я купи ...
Коментар
-
edesign написа:Сумата от 1000 лв. все пак е смешна, тъй като само радиатора за климатика, пълненето с фреон и профилактиката на климатика, смяната на накладките и окачването миналата година ми струва почти 1000лв, самия двигател е непокътнат от удара.Мога да сваля от първоначалната цена в границите на разумното.N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар