Продавам лети джанти 15-ки 4х98 тип еленов рог с марка MiM, Италиански 7J ET35 продават се с 4 летни гуми който стават за този и другия сезон. Джантите нямат криво или заваряно, в момента им полирвам бордовете и са в процес на работа, но до 2-3 дни ще станат готови :D засега съм много доволен от ефекта който се получава. Ето някоя снимка да видите как изглеждат и ще им направя други снимки от близо да видите състоянието на джантите.Цената на джантите е 450 лева с възможност за съвсем лек коментар! Пращам и по Еконт. Телефон за връзка: 0883327747
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам лети джанти 15-ки 4х98 MiM
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да знам че на Голфа са 4х100 но аз си карам Голфа с тези джанти и нямам никакви проблеми. Влизат си нормално. Утре ще направя снимки на джантите за да се види състоянието им и ще направя снимки отзад където пише че са 98 милиметра. Знаех си че ще почнете да питате как като са на 98 милиметра ги карам на Голфа. Ако става въпрос ги купих от един пич който кара Хонда Сивик които също са на 100 милиметра. 1-2 милиметра не се бъркат.
Коментар
-
Ето и снимките на джантите как са станали след полирването на борда. Не съм снимал джантата отзад където пише "98" което означава че са на 98 милиметра, защото не ми се занимаваше пак да вдигам колата на крик да смъквам джанти че пак да ги слагам,вчера 1000 пъти я правих тази процедура и днес ме домързя пак. Като почна да полирвам задните джанти, то така или иначе ще ги махна от колата ще ги снимам да видите отвътре какво пише, че са Италиянски и са на 98 милиметра.
Коментар
-
Re: Продавам лети джанти 15-ки 4х98 MiM
xP_NiRee написа:Продавам лети джанти 15-ки 4х98 тип еленов рог с марка MiM, Италиански 7J ET35 продават се с 4 летни гуми който стават за този и другия сезон. Джантите нямат криво или заваряно, в момента им полирвам бордовете и са в процес на работа, но до 2-3 дни ще станат готови :D засега съм много доволен от ефекта който се получава. Ето някоя снимка да видите как изглеждат и ще им направя други снимки от близо да видите състоянието на джантите.Цената на джантите е 450 лева с възможност за съвсем лек коментар! Пращам и по Еконт. Телефон за връзка: 0883327747Fiat Marea 1.6 16v Bipower
Citroen Saxo 1.6 VTS 90 k.c.
Citroen Saxo 1.6 16v 118 k.c.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар