Скоро го купих с голям мерак но ми се случиха непредвидени обстоятелства и ще трябва да се разделя с него.4000 лв. му търся.Взел съм го януари т.г. и съм го обслужил макар че според стария му собственик май нямаше нужда.Браовото еМощност (к.с.) - 147 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Хечбек Пробег - 100000 км Цвят - Бял 2(3) Врати ABS Airbag Аларма Ел. Огледала Ел. Стъкла Имобилайзер Климатик Лети джанти Серво управление Стерео уредба Халогенни фарове Центр. заключване Намира се в Пловдив.Може да се гледа след 5 часа вечер понеже работя.За допълнителни въпроси 0883301984 или 0895716981.През деня може по skype: powerslade
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Bravo HGT
Collapse
X
-
Колега не ми се извинявай , за лаф моабет си има теми!Ако нямаш интерес не пиши.Според правилата на форума не трябва да правиш "ТЪПИ" коментари щом нямаш интерес.Така ме кефи колата и затова е с тази броня.Такива фарове ме кефят затова е с такива фарове.За подобни въпроси може да се обръщаш към мен на Лични съобщение (едно малко бутонче под всеки мой пост).Всеки който има интерес ми има телефона може да ми се обади да дойде да види да покара да гледа и да коментира цената.излишни ся всякакви видове подобни коментари тук.Колата си е в пълна изправност и без нито една забележка по ходова част и двигател.Единственото нещо което има по външния вид е драскотина на задния калник която почти не се забелязва.Мога да представя на желаещите документация за това кога и къде са сменяни консумативи и какви ремонти са правени по колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар