По колата няма какво да се бърника. Може да е дърта както казваш колега, но да не забравяме че е уникален мадел-има още една в България ако не се лъжа, а и тази е в перфектно състояние. В интерес на истината я продавам защото няма какво да се прави по нея, а аз губя интерес към коли, които само ги караш. Колата върви като змей, и съм сигурен че ще се смея на всяко HGT, дръзнало да се закача с мен. Може да питате Гришата и Рацера666 от Ланча форума в какво състояние е колата и как върви.Ако имате интерес обадете се и ще се разберем за цената. Ще е доста по различна за членове на форума. Лек и успешен ден
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Крома 2.5 V6
Collapse
X
-
VET написа:По колата няма какво да се бърника. Може да е дърта както казваш колега, но да не забравяме че е уникален мадел-има още една в България ако не се лъжа, а и тази е в перфектно състояние. В интерес на истината я продавам защото няма какво да се прави по нея, а аз губя интерес към коли, които само ги караш. Колата върви като змей, и съм сигурен че ще се смея на всяко HGT, дръзнало да се закача с мен. Може да питате Гришата и Рацера666 от Ланча форума в какво състояние е колата и как върви.Ако имате интерес обадете се и ще се разберем за цената. Ще е доста по различна за членове на форума. Лек и успешен денex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар