Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Крома 2.5 V6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По колата няма какво да се бърника. Може да е дърта както казваш колега, но да не забравяме че е уникален мадел-има още една в България ако не се лъжа, а и тази е в перфектно състояние. В интерес на истината я продавам защото няма какво да се прави по нея, а аз губя интерес към коли, които само ги караш. Колата върви като змей, и съм сигурен че ще се смея на всяко HGT, дръзнало да се закача с мен. Може да питате Гришата и Рацера666 от Ланча форума в какво състояние е колата и как върви.Ако имате интерес обадете се и ще се разберем за цената. Ще е доста по различна за членове на форума. Лек и успешен ден

Коментар

айде да вдигна темата на колегата с хубавата количка.
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

VET написа:
        По колата няма какво да се бърника. Може да е дърта както казваш колега, но да не забравяме че е уникален мадел-има още една в България ако не се лъжа, а и тази е в перфектно състояние. В интерес на истината я продавам защото няма какво да се прави по нея, а аз губя интерес към коли, които само ги караш. Колата върви като змей, и съм сигурен че ще се смея на всяко HGT, дръзнало да се закача с мен. Може да питате Гришата и Рацера666 от Ланча форума в какво състояние е колата и как върви.Ако имате интерес обадете се и ще се разберем за цената. Ще е доста по различна за членове на форума. Лек и успешен ден
        Потвърждавам думите на Стоил,колата наистина е в перфектно състояние,возил съм се и е мания,дано я вземе човек който знае за какво става въпрос
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Колега, пазиш ли оригиналните предна и задна брони?
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Предната броня отиде на другата ми Крома след удар, а задната си е оригиналната и към нея е хваната добавката.

Коментар

Накрая ще си я оставя, че започват да ми се въртят идеи за турбинка, така и така никой не я иска.

Коментар

Цената се промени - давам 4000 лв на този който я вземе. Много Ви се моля, ама много.

Коментар

Започвам да се отчайвам. Толкова не се харесва от никой колата, че даже и пари не искат за да я вземат.

Коментар

VET написа:
                    Започвам да се отчайвам. Толкова не се харесва от никой колата, че даже и пари не искат за да я вземат.
                    Кромата е СУПЕР ЯКА!! На всяко влизане във форума и се любувам по 15-20 минути

Коментар

Кромата пак се продава. 2000 лв и е ваша.

Коментар

Нова цена 1500лв.Моля модераторите да преместят темата в правилния раздел.Лека вечер

Коментар

Коментар

Цената пак е 2000лв, защото я измих :D и стана два пъти по-хубава :D :D :D

Коментар

Working...
                            X