Вече е 200++
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе 16V Turbo
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Значи искаш да кажеш че правим бартер и ти доплащам още 4900лв. ли?Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Manoff написа:Според новите данни от няколко седмици цена на акциз 16в. турбо - около 800 лв. , на 20в. турбо - 1300 лв - проверете сами в обновени калкулатори !!!ОБАЧЕ купе с турбо в читаво състояние много трудно се намира и ако не ви се занимава , купето на stylius1 си заслужава.Варна... Морето... Червеното Турбо Купе...
Pininfarina's Fiat Coupe 16V Turbo 195 h.p.++
Skoda Octavia II 1.9 TDI-PD DSG 105 h.p.
Коментар
-
Струва ми се, че ковориш по скоро за годишният данък, а не за акциза! Акциза е по 35 лв./ kW! 140x35= 4900 лв.Pininfarina Coupe
Коментар
-
Според калкулатора акциза на 190 к.с. е 4 958,90 леваА данъка е 261,41 леваАко акциза бе по 300-400 лв. със сигурност щях да взема и на баща ми акцизен автомобил!Поздрави!Варна... Морето... Червеното Турбо Купе...
Коментар
-
nasty написа:15.2 май даде най-добро ,ама сега дали си му е дал газ както хората не се знаеВарна... Морето... Червеното Турбо Купе...
Коментар
-
Ще ме извиняваш за спама,ама аз мисля че правиш грешка с тази продажба.Като ти гледам колата ,ами просто е супер.Сега трябва да инвестираш пари в повишаване на мощността.Значи само със смяна на кулера и повдигане на налягането на горивото от 2.5 на 3.0 бара и с подходящия чип ще отидеш на около 240-260 коня.Има доста разработки на този Интегралски мотор ,за разлика от 5-ка.Все пак ти си решаваш.П.П.Мога да ти кажа че разликата от стандартния чип и кастъм чипа е огромна,все едно карам друга кола.Все пак моя мотор е абсолютно същия като твоя - от Купе Турбо еPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Ще ме извиняваш за спама,ама аз мисля че правиш грешка с тази продажба.Като ти гледам колата ,ами просто е супер.Сега трябва да инвестираш пари в повишаване на мощността.Значи само със смяна на кулера и повдигане на налягането на горивото от 2.5 на 3.0 бара и с подходящия чип ще отидеш на около 240-260 коня.Има доста разработки на този Интегралски мотор ,за разлика от 5-ка.Все пак ти си решаваш.П.П.Мога да ти кажа че разликата от стандартния чип и кастъм чипа е огромна,все едно карам друга кола.Все пак моя мотор е абсолютно същия като твоя - от Купе Турбо еВарна... Морето... Червеното Турбо Купе...
Коментар
-
stylius1 написа:Благодаря на всички колеги за проявения интерес и добрите думи...... но спирам продажбата на Купе-то!!!С всеки изминал ден се убеждавам, че по- добра кола от тази няма да си намеря!!!Поздрави!!!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар