Спешно заменям предна броня за Браво 2.0 ХГТ за предна броня
Спешно заменям предна броня за Браво 2.0 ХГТ за предна броня за Браво 1.6 явно на 2.0 е малко по къса . Писна от тази взаимна незаменяемост на ламарините
Нямам Е-пер под ръка. Но бронята е подготвена за боядисване и до утре ако не се обади някой ще си имам броня от ХГТ. Е няма да е много красиво щото е малко по къса, но пък ще се газаря че съм с броня от ХГТ Yellow_Flash_Colorz_PDT_29.
Ми това беше преди месец не знам как да изтрия поста за това още седи. Иначе бронята седи добре на моята кола, само ръбчето с калника се разминава, ама не е фатално. М/у другото моята броня е по дълга от на ХГТ-то за това ми идва къса щото калниците на ХГТ-то са по дълги, та не знам каква броня са ти сложили ама май не е от Браво
доколкото знам разликата при хгт-то е единствено в широчината на предница /мисля е като на мареа/, не в дължината на колата. А пък и калниците са по "раздути".
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
доколкото знам разликата при хгт-то е единствено в широчината на предница /мисля е като на мареа/, не в дължината на колата. А пък и калниците са по "раздути".
Е да де :D Демек ламарините на предницата са като на мареята, но не стават за моята кола. Е успяхме да ползваме предния капак и бронята, което все пак е нещо
Коментар