Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Brava за части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ИЗМАМНИК

Тъй като в рубриката "Коректни и некоректни продовачи " е в разрез с правилата да се описват конкретни случки затова мисля ,че точното място е в обявата на този НЕКОРЕКТЕН ПРОДАВАЧ. Ще се опитам по-надолу да покажа и снимки на " СТОПОВЕ В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ" , които получих за скромната сума от 92 лева. / напълно прилична цена, но за читава стока/.
    Прикачени файлове

Коментар

ИЗМАМНИК

Да не би да помислихте, че счупените слюди и на двата стопа са единственият проблем? Не разбира се .Погледнете и отзад.
      Прикачени файлове

Коментар

ИЗМАМНИК

Вижда се от горната снимка, че липсват и блока с фасунките. Така аз си купих два абсолютно непотребни стопа.Някой ще попитат дали не съм го помолил да му върна стоката - разбира се, но отговора беше "М-и-и виж сега колега то аз ти ги изпратих читави, те куриерите.........." и т.н.Помолих го да ми изпрати поне фасунките за да мога поне да ги залепя тези стопове по някакъв начин и да ги ползвам, но вече 15 дни няма отговор.

Коментар

Предполагам че не съм първият изгорял от jigsa , и моля ако има и други пострадали нека му го напишат в тази тема. Нека "КОЛЕГАТА" jigsa знае че ФИАТ Форума е създаден за взаимопомощ между съфорумците, а не за поле за изява за измамници. И толерантността ,уважението и коректността трябва да е на първо място.Моля, ако това съобщение стигне до администраторите и модераторите на форума да направят сериозно предупреждение на jigsa, защото според мен това е недопустимо в този форум.

Коментар

Ако все пак смяташ, че нападките ми са некоректни моля опровергай ме, като ми върнеш парите за "ПЕРФЕКТНИТЕ СТОПОВЕ" или поне ми изпратиш блока с фасунките. Не забравяй, че живота е едно голямо колело и цикличността е неизбежна.

Коментар

Working...
            X