Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Brava за части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Човек как да карам или по-точно да потеглям с малко газ като са ми дали смотан съединител и ако претриса ще потроша всичко около него, ще пробвам на останалите предавки след 2-ора, но това не е дизел и не ми се вярва, особено като макс въртящ му е след 4000. Махнат е катализатора. Инъче, ще пробвам и ще ти пиша. Извънгранско сичко ми е като по книга.Тебе питах ли те да ми отрежеш праг от страната на шофьора, че смачкахме един бордюр с каката.Имаше ли нещо здраво по купето или много осукана твойта?
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
      Човек как да карам или по-точно да потеглям с малко газ като са ми дали смотан съединител и ако претриса ще потроша всичко около него, ще пробвам на останалите предавки след 2-ора, но това не е дизел и не ми се вярва, особено като макс въртящ му е след 4000. Махнат е катализатора. Инъче, ще пробвам и ще ти пиша. Извънгранско сичко ми е като по книга.Тебе питах ли те да ми отрежеш праг от страната на шофьора, че смачкахме един бордюр с каката.Имаше ли нещо здраво по купето или много осукана твойта?
      Купето го разглобих и го дадох цялото на вторични.

Коментар

Разни пластмаси отвътре.И други за които сега не се сещам.Доста части останаха.Питайте че не мога да ги изброя всичките.Тел. 0899460690-двигател-компресор на климатика-хидравлична рейка.-скоростна кутия-ECU (с пукнат капак)-седалка шофьорска-седалки задна-табло,със скоростомер,централна конзола и жабката-бобина BERU-кори за вратите (без задна лява)-5-та врата на багажник-цялата със стъклото,третия стоп не бачка-стопове-серво за спирачките-хидравлика за волана-стъпков мотор-TPS сензор-ел.повдигачи за стъклата,с цялата електроника и бутоните-2 бр.-спирачни дискове-запалителни кабели с лулите-предно,средно и крайно гърне-носачи (без задно дясно)-генератор(динамо)-стартер-амортисьори-пружини-главини предни-цял заден мост-цял преден мост

Коментар

Коментар

с колко ел. стъкла е била тази кола?

Коментар

Имаш ли кора под двигателя?
              Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

ogi28b написа:
                с колко ел. стъкла е била тази кола?
                2

Коментар

anko написа:
                  Имаш ли кора под двигателя?
                  Мне

Коментар

Коментар

Търся за задния капак бравата (само издаденото на капака), палеца за отваряне на капака с жилото и това за което се закача бравата(незнам точните им найменования)Цена
                      Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
                      Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Тони_Казичане написа:
                        Търся за задния капак бравата (само издаденото на капака), палеца за отваряне на капака с жилото и това за което се закача бравата(незнам точните им найменования)Цена
                        Давам задната пета врата цялата. Не ми се разглобява на части.

Коментар

То на мен ми трябва за да преправя задния капак на Типо
                          Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
                          Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Коментар

Казанче

Трябва ми казанче за чистачките за Фиат

Коментар

Re: Казанче

sredo написа:
                                Трябва ми казанче за чистачките за Фиат
                                Продал съм го колега.

Коментар

Working...
                                X