Човек как да карам или по-точно да потеглям с малко газ като са ми дали смотан съединител и ако претриса ще потроша всичко около него, ще пробвам на останалите предавки след 2-ора, но това не е дизел и не ми се вярва, особено като макс въртящ му е след 4000. Махнат е катализатора. Инъче, ще пробвам и ще ти пиша. Извънгранско сичко ми е като по книга.Тебе питах ли те да ми отрежеш праг от страната на шофьора, че смачкахме един бордюр с каката.Имаше ли нещо здраво по купето или много осукана твойта?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava за части
Collapse
X
-
niko_ymn написа:Човек как да карам или по-точно да потеглям с малко газ като са ми дали смотан съединител и ако претриса ще потроша всичко около него, ще пробвам на останалите предавки след 2-ора, но това не е дизел и не ми се вярва, особено като макс въртящ му е след 4000. Махнат е катализатора. Инъче, ще пробвам и ще ти пиша. Извънгранско сичко ми е като по книга.Тебе питах ли те да ми отрежеш праг от страната на шофьора, че смачкахме един бордюр с каката.Имаше ли нещо здраво по купето или много осукана твойта?
Коментар
-
Разни пластмаси отвътре.И други за които сега не се сещам.Доста части останаха.Питайте че не мога да ги изброя всичките.Тел. 0899460690-двигател-компресор на климатика-хидравлична рейка.-скоростна кутия-ECU (с пукнат капак)-седалка шофьорска-седалки задна-табло,със скоростомер,централна конзола и жабката-бобина BERU-кори за вратите (без задна лява)-5-та врата на багажник-цялата със стъклото,третия стоп не бачка-стопове-серво за спирачките-хидравлика за волана-стъпков мотор-TPS сензор-ел.повдигачи за стъклата,с цялата електроника и бутоните-2 бр.-спирачни дискове-запалителни кабели с лулите-предно,средно и крайно гърне-носачи (без задно дясно)-генератор(динамо)-стартер-амортисьори-пружини-главини предни-цял заден мост-цял преден мост
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар