кое по-точно звучи невероятно?колегата с бравото видя и кара колата и остана очарован,след което каза че ще напише мнението си за нея,но още не е писал!защо-не знам!ако направим някоя среща на форума мога да я докарам да я видите,и да разберете че всичко което съм написал е така и че колата си е добра!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Marea Weekend ELX 1.6 2000 година!ПРОДАДЕНА!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ето го най-накрая и новият собственик на бравото. Та първо за Мареата понеже темата е за нея: Колата е адски запазена от всякъде - вънка вътре няма забележки. Покарах я - не върви като бравото, но като за 1,6 двигател на това купе си е супер. Не хлопа и не тропа от никъде. Общо взето Мареата си струва парите...нищ лошо не мога да кажа за нея.Второ за въпросното браво - за сега съм с доста противоречиви мнения за него - Върви супер много, стабилно е, страшно запазена отвътре(толкова дизелови коли обиколих по-запазена нямше), за сметка на външния вид. За сега сериозни проблеми с него съм нямал освен скъсан пистов ремък поради прецакана шайба на коляновия вал, както и още две ролки на същия ремък които съм сменил. Има и още някои работи които ме подразниха по колата, но ще си ги остава за себе си
.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
4500 навит ли си вече ???http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Geraka написа:... освен скъсан пистов ремък поради прецакана шайба на коляновия вал, както и още две ролки на същия ремък които съм сменил. Има и още някои работи които ме подразниха по колата, но ще си ги остава за себе си
.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар