Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea Weekend ELX 1.6 2000 година!ПРОДАДЕНА!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Marea Weekend ELX 1.6 2000 година!ПРОДАДЕНА!

Здравейте съфорумци и любители на фиатките!След като продадох Бравото си на колега от форума(и съм останал с впечатление,че остана доволен) си взех пак кола и естествено тя е Фиат! :P :D !Фята е Marea Weekend ELX 1.6 2000г!Много ме кефи!Има си всички глезотийки-климатроници,аербези,абс-и,подлакътници и т.н.!имам я от Януари-родата ми я докара за нова година! :D !от тогава не съм слязъл от нея,а даже не и бях вдигал и капака(до днес)!Имах някакво странно усещане че няма смисъл и всичко в колата е ок!Днес проверих и наистина всичко си беше както когато я обслужих!Лошото е че съм студент,и от изпити нямам време да си я лъсна и направя хубави снимки!все пак я снимах един ден на бързо(гадни снимки,но все пак ще изразите някакво мнение)а утре е последния ми изпит и после отиваме с Мария на автомивка и на някоя хубава полянка за да и направя една фотосесия!ми това е!споделете дали ви харесва,а скоро ще ви зарадвам с нови снимки!
    Прикачени файлове

Също така ако някой реши че колата ми си заслужава 5550лв може да я получи и да благославя марката после а аз ще си купя някоя Мултипла или Алфа 156!Марка: Fiat Модел: Marea Двигател: 1.6 Weekend ELX Цена: 5550 лв. Тип двигател: Бензинов Мощност (к.с.): 103 к.с. Скоростна кутия: Ръчна Категория: Комби Пробег: 113000 км Дата на производство: ноември 2000 г. Цвят: Светло сив Особености: 4(5) Врати ABS 2Airbags Ел. Огледала Ел. Стъкла Застраховка Имобилайзер Климатроник Металик Нов внос Серво управление Стерео уредба Халогенни фарове Центр. заключване Подгряване огледалаЧупещ воланПодлакътнициДопълнителна информация: Внос Януари 2008! произведена 2000 година! Колата е в идеално състояние! Всички екстри за модела! сменени консумативи, сервизна книжка! Регистрирана, пълно автокаско в Дженерали. 7-8/100 разход! Колата иска виждане!за контакти:0883323999
    Прикачени файлове

Коментар

Се едно гледам мойта като я взех, и дадох точно 5700 за нея. Само километража ти е по-готин и имаш халогени! Супер колица!
      KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
      Land Rover Discovery 2.5TD '94
      EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
      EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
      EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Fiat Marea Weekend ELX 1.6 2000 година!

още снимки:
        Прикачени файлове

Коментар

Мерси,мерси! още:
          Прикачени файлове

Коментар

сорка за обаче защо има няма няколко дни след покупката и я продаваш, не ти харесва ли, или нещо и има??? :DИначе колата си е супер , поне на гледане де
            FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

мой роднина ми внася колите!качвам се в тях,сменям консумативи и ако има нещо(а то друго няма)пускам я да се продава и се возя с нея докато някой не я купи,след което и аз доволен,че съм искарал нещо,и човека доволен от хубавата кола(а тя е такава защото е предназначена за мен)!после си взимам мултипла или 156 и пак я пускам да се продава!може да питате сегашния собственик на бравото ми(от форума е) дали е доволен от колата!и последните снимки:
              Прикачени файлове

Коментар

hubaveca написа:
                може да питате сегашния собственик на бравото ми(от форума е) дали е доволен от колата!
                Е кажи кой е той ,че да го питаме де.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

не му знам ника,но скоро ще се обади кой е!вчера се видяхме и си сменихме колите за по кръгче-аз с бившото ми браво което все още "цепи мрака",а той с моята мареа!да исчакаме отговора му и да разберем с какво впечатление е останал! Yellow_Flash_Colorz_PDT_18

Коментар

Коментар

Коментар

Бях ти писал 4500 и спираш да пълниш форума с срелкички.
                        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

моля колеги с толкова далечни предложения да не пишат!

Коментар

Всеки може да дава предложения и да пише по темата затова е форум . Ако искаш да останат само твоите срелкички направи си собсвен форум може да го кръстиш Продавам марея 16,16в 2000 г .
                            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Колата поне на външен вид изглежда добре, но да ме прощава колегата, но малко невероятно звучат писанията му. Пък и новия собственик на бравото му, което още цепи мрака, защо ли не пише ...
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                              X