Продавам Фиат Браво 2.0 20V HGT, 1997 г., 147 к.с. 195 хиляди километра - РЕАЛНИABSAirbagАлармаБордови компютърЕл. ОгледалаЕл. СтъклаИмобилайзерКлиматикЛети джантиМеталикСерво управлениеЦентр. заключване лети джанти 15 със зимни гуми.Отлично техническо състояние. Забележки по външен вид - спукани преден и заден спойлер.Колата е в София пред блока. Регистрирана е в БГ от 2005 година, карана от тогава до пролетта на 2007. и от тогава през повечето време виси, дано я вземе някой фен на марката, колата е хубаваЗастраховката и гражданската са подновени.ЦЕНА: 3900 лв. СПЕШНОза контакт - Крум 0888 329 340krum_ktk@hotmail.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам БРАВО HGT /bravo HGT/ ПРОДАДЕНА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега съжалявам за въпроса да не се обидиш но по какво съдиш че километрите са реални преди ти да си я карал .Сигурен съм че за времето през което си я карал са реални , но преди това ?Поздрави и питам защото почвам да се замислям за офертата тиFiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
защото и знам историята на колата и преди мене. колата е на почти 200 хиляди - на теб защо ти се струват нереални? :D :D :D :D - че немогат да и се навъртят толкова ли? :D :D :D сега майтапа на страна, няма да се закълна в живота си за километрите и, знаеш - и мен може да са ме минали - писал съм реални - за разни хорица дето гледат обявите по горубляне и си викат "бах мааму таа кола що толкоз много километри има навъртяни". обърни внимание, че моето ХГТ като чели е на най много километри тука от цяла българия - другите са на по 120 хиляди макс :D :D :D ти я виж как изглежда вътре и направи сравнение с ХГТ от пазара и ми кажи тогава на кой са реални километрите.мерси за интереса освен всичко де :D щото тука в форума ХГТ нещо няма интересаа и да не забравя - аз ако не бях намалил рязко пътуванията с тея щеше сега дае на 230 240 хилки поне.
SASTEZATEL
Коментар
-
krum_ktk написа:защото и знам историята на колата и преди мене. колата е на почти 200 хиляди - на теб защо ти се струват нереални? :D :D :D :D - че немогат да и се навъртят толкова ли? :D :D :D сега майтапа на страна, няма да се закълна в живота си за километрите и, знаеш - и мен може да са ме минали - писал съм реални - за разни хорица дето гледат обявите по горубляне и си викат "бах мааму таа кола що толкоз много километри има навъртяни". обърни внимание, че моето ХГТ като чели е на най много километри тука от цяла българия - другите са на по 120 хиляди макс :D :D :D ти я виж как изглежда вътре и направи сравнение с ХГТ от пазара и ми кажи тогава на кой са реални километрите.мерси за интереса освен всичко де :D щото тука в форума ХГТ нещо няма интересаа и да не забравя - аз ако не бях намалил рязко пътуванията с тея щеше сега дае на 230 240 хилки поне.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар