Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT RITMO 70 CL - на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT RITMO 70 CL - на части

Продавам доброто старо Ритмо. На части. Единият вариант е да го дам на отпадъци. Но не искам.Двигател и ходова част - в идеално състояние.Тенекията - изгнила в голямата си част. Интериора е сравнително запазен. За контакти: 0888756119

С колко врати е? Някакви снимки? Трябват ми доста неща (и от интериора) но не знам дали ще станат на моето.
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

Коментар

Снимки за съжаление нямам. С 5 врати е, 4 фара. Задният номер е на самата броня. Бензин, 1.3.Между другото колата е в Панагюрище.

Коментар

Ами толкоз по-добре, че е в Панагюрище - ако се спазарим нещо ми е по близко. Жалко, че не може да се види на снимки, ама нищо, ще караме на описание. 1. В какво състояние са светлините? Стопове, фарове и т.н. 2. Какви са отвътре дръжките за отваряне на вратите?3. Кората на багажника в какво състояние е? Има ли дупки за говорители, пантите как са и?3. По принцип бързаш ли да я даваш за вторични суровини? - евентуално да организирам една екскурзия до Панагюрище, само че ще мога най-рано след 2 седмици.Поздрави.
        Fiat Ritmo 105TC
        1600cc 105к.с.

Коментар

..колега, с ел.огледала ли е?Трябва ми моторчето, това откъм шофьора.. :D
          FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
          FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Двигателя на Ритмото вече е продаден.Остана всичко друго - купе, интериор, ходова част.

Коментар

Working...