Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Двигатели, дебитомери, компютри, валове,радиатори,компресори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Двигатели, дебитомери, компютри, валове,радиатори,компресори

Продавам двигатели, валове, дебитомери, картери за Браво,а Марея 1.2 16 V; 1.9 TD; 1.8 16 V; 1.4 12V; 1.6 16 V. Продавам и турбокомпресори за 1.9 и 2.4 ТD и компресори за климатици.Цените на двигателите са приблизително 1500 лв. с монтажа.Двигателите са ревизирани и са с регистрация. Повече информация на 02/927-57-43.

Абе във враца съвсем случайно влязох в първата морга искат 700 лв. на оборудван двигател 1.6 16V кви 1500 лв.???
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba: Цената е с монтажа и имат фактура. По моргите в повечето случаи или нямат документи или ти дават двигателя, а ти се спасявай
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
        pakumba: Цената е с монтажа и имат фактура. По моргите в повечето случаи или нямат документи или ти дават двигателя, а ти се спасявай
        абе все ми е тая, ама не знам в онази морга може и да дават фактура, не съм се интересувал. а двигателя се държи на 3/три/ тампона съответно 3 гайки, има няма 5 мъркуча за връзване и това е големия монтаж. как да е мене не ме боде тази работа, който иска да си иска 1500 лв за двигатели, дето се намират и по 500.
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Хм абе то така 3 тампона и 5 маркуча ама да не го правиш ти.Опитвал ли си това упражнение?
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Абе аз го знам този - продава дебело. 1.4 мотор за 1500 лв. е$%.Ако даваше гаранция 1 г. или 20000 км. е друга работа.

Коментар

Tornado написа:
              Хм абе то така 3 тампона и 5 маркуча ама да не го правиш ти.Опитвал ли си това упражнение?
              вадил съм двг на лада 2104, заварка малко по гредички и такива неща и го върнахме. за 800-те лв разлика с най-случайно откритата морга/мислата е, че може и по-тънко да се намира/ с удоволствие ще сваля стария и сложа новия двг. между другото преди 5-6- ммесеца съм звънял да питам за двг на типо 1,6 и цената беше 1200 лв. но обявата беше някъде от нета, не твърдя, че човека е същия, ама малко ми прилича.
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
              X