ПЪРВА РЕГИСТРАЦИЯ 1993 г.КОНЕТЕ СА 147ЕЛ. СТЪКЛА, ОГЛЕДАЛА, ЦЕНТРАЛНО Колта е на 20 000 км. след пълен основен ремонт. Сменени са: носачи, вътрешни и външни и накрайници (MOOG),амортесьори( BILSTEIN), МАСЛА(MOTUL), филтри, ремъци, кабели за свещи, свещи, нови зимни гуми,газова уредба има и пълно каско за 2008г. Цена 3200 лв.Има и допълнителен комплект летни гуми 16-ки с тях цената е 3800 лв.НЕ МОГА ДА МУ РЕДАКТИРАМ СНИМКИТЕ, НОМОЖЕ ДА ГО ВИДИТЕ В МОБИЛЕ.Тел.: 0898/590-633
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВА СИ ТИПОТО 2000 16V ЗАСЛУЖАВА СИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ
Collapse
X
-
Plastex написа:BEX---GT написа:Защо на мотора пише Ланчиа Турбоколата е много готина, изглежда супер запазена...успех!
Коментар
-
ПРОДАВА СИ ТИПОТО 2000 16В ЗАСЛУЖАВА СИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ
За капака си прав колега когато го купих колата липсваше и първият който ми попадна беше този Колкото до колата наистина е уникално запазена за годините си няма абс но и без него спира доста добре Колкото до разхода при нормално каране(до 4000 4500 оборота) градско бензин 12 до 12,5 Газ 13 до 14 Който ви изнесе данни за по малък разход от този за 2000 кубиков двигател да знаете от мен че не е истина а реклама на автомобила му Занимавам се с италиански коли от доста време и всичките са били с 2000 куб двигатели имах включително и 131 абарт Май много се отнесох но с две думи тези двигатели дават под 12 на 100 само извън градско Колеги колата си заслужава за сериозни хора ще направя и сериозен коментар на цената Който я вземе ще остане много доволен Всичко които съм написал за нея отговаря на действителността Пак ще напиша продавам я защото строя къща и съм на зор за париКолега призовавам те да си изключиш ’капслока’ за да спреш да пишеш с големи букви.По форумите това се възприема за викане, а ти едва ли точно това правиш.екип фиат-бг.оргРедакция по желание на потребителямодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
ПРОДАВА СИ ТИПОТО 2000 16В ЗАСЛУЖАВА СИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ
много се извинявам на всички не съм имал време да се науча да работя с компютър много добре защото повечето от него прекарвах в гаража симай съм пропуснал едно то правилата на форумазаглавието пак ли се пише с малки букви и ще е проблем ли да не редактирам горния текст защото ще ми отнеме около 20 минути много бавно пиша
Коментар
-
Браво браво! Типото изглежда пазено, а такива 2.0 16V има много малко!Ако ми трябваше хубава кола сега веднага му се хвърлях! :D
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар