Продавам голо купе от фиат типо. Има таван +мек + ел шибедах, не съм махнал прозорчетата зад задните врати и .. това е .. и антенката му седи Обявявам цена от 80 лв. Ще пусна и малко снимки, но ако някой прояви интерес ще е най добре да го погледне Въпреки, че доста се съмнявам. Кой прави Типо от гола ламарина Все пак го пускам, нищо не ми пречи Ако няма интерес ще пиша после колко съм му зел на вторични суровини
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам купе от Фиат Типо - 80 лв - продадено
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sachma написа:Колега аз по принцип акъл не обичам да давам, ама що не вземеш да го дадеш за скрап хем повече пари ще вземеш(200-300лв.), хем по-бързо ще го разкараш.
Коментар
-
Хайде аз да дам идеи.Двата малки прозореца ги свали, все някой ще му потрябват х 10лв примерно = 20лв.Уплътнението на вратата - на шофьорската гледам е здраво, някой търсеше такова - 5лв, символична цена.Лайсните над стъклата, декоративните над прозорчетата х 5лв =10лв най-образно.Колани - и това се е търсило символични 5-10лв и над половината цена вече е избита.Буксите от окабеляването все на някой ще му потрябват като подарък!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Disturbed написа:виждам, че в днешната 2008ма година никой не би го купил. остава му съдбата утре след изпита да го качвам на кантара
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар