Фабрично радио AD 185 H имаш ли? Цена?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Части за Фиат Мареа
Collapse
X
-
dani389Машинката стои зад жабката и над вентилатора на парното обикновенно е мръсно бял цвят и е по м алка от цигарена кутийка ,а за подлакътника пласмасата какъв цвят е .Дано ти стана ясно къде стои тази машинка.антикрилата на прага, пред задните гуми има ли ги, трябва ми дясното - зад до-шофьора Rolling Eyesфаровете седат ли, с лупи ли са?Задните врати с ел стъкла ли са и ако да каква е цената?Комби ли е?
Коментар
-
Бях при човека и си купих всичко което си бях набелязал. Оказасе коректен и услужлив. Изпълни ми всички безумни изисквания (освен да направи малко отстъпка, но при всичките подаръци, които ми направи щеше да е прекалено).Мареата има много неща, не е удрана и частите са качествени. Препоръчвам на всички да си взимат от там каквото им трябва. Разбрах, че има и части за Браво/Брава. Цените - поне според мен са добри.
Коментар
-
Колеги, имам въпрос! Оказа се че касетофона е този "готения". Обаче като дам на контакт иска код, а аз го нямам. Би трябвало да седи на 1 карта доколкото разбрах, обаче картата is missing : Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Има ли начин да си го подкара колегата Kemaloff, защото ако неможе без тоя код няма смисъл да си го купува.Става въпрос за този касетофон -
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар