http://aveshop.co.uk/catalog2/produc...iniusbТова е двд-то не съм му махнал още найлона от дисплея чете и дивХ купено е от Англия,слот за мемори карта,и-под вход,вход за камера......... имного други.Баса е с оригинална кутия не е от тия направи си сам700 леваДвд-то е продадено
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бас 15''HERZ +усилвател kenwood+кебели+бушон.Снимки!!!!
Collapse
X
-
Колега, само DVD-то продаваш ли? Цена? Днеска ми влезе мухата и за това питам..., все още незнам дали го искам ... вътре в мене се води борба Иии.., има ли нормален USB вход? Гледам само някав mini USB (има ли преходник към нормално USB в комплекта)? С падащ панел ли е (от линка видях, че е)? Още нещо се сетих... ако го продаваш отделно даваш ли го с приставката за таблото дет се слага да не стои грозно (ако я имаш де)? Още един, може би тъп въпрос, мога ли да си пускам филмчета и да ги гледам на дисплея (avi формат) и видях че има TV tuner, но предполагам трябва друга антена за да фащам TV? Щом е било на мареята ти значи няма да има проблеми с поставянето и експлоатацията в браво? Ако се сетя още нещо ще допълняFiat Bravo 80 16V
Коментар
-
kondov написа:Колега, само DVD-то продаваш ли? Цена? Днеска ми влезе мухата и за това питам..., все още незнам дали го искам ... вътре в мене се води борба Иии.., има ли нормален USB вход? Гледам само някав mini USB (има ли преходник към нормално USB в комплекта)? С падащ панел ли е (от линка видях, че е)? Още нещо се сетих... ако го продаваш отделно даваш ли го с приставката за таблото дет се слага да не стои грозно (ако я имаш де)? Още един, може би тъп въпрос, мога ли да си пускам филмчета и да ги гледам на дисплея (avi формат) и видях че има TV tuner, но предполагам трябва друга антена за да фащам TV? Щом е било на мареята ти значи няма да има проблеми с поставянето и експлоатацията в браво? Ако се сетя още нещо ще допълняA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар