Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам си HGT-то:((( - ПРОДАДЕНО!!!

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продавам си HGT-то:((( - ПРОДАДЕНО!!!

    Колеги дойде и този ден, да се разделя с количката ми. Ще заминавам да работя в чужбина и колкото и да ми е мъчно ще трябва да се разделя с нея. Колата е стягана и поддържана за мен, а не за продан! Ето и малко инфо:Дата на производство - януари 1996 г.Мощност (к.с.) - 147 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - 99000 кмЦвят - Бял2(3) ВратиABSAirbagАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаИмобилайзерКлиматикЛети джантиСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеКолата е при мен от януари 2007 г., а първата регистрация е януари 1996г. и е закупена от Фиат България. Аз съм 2-ри собственик, първия е бил жена(поне от жена я купих и така твърдеше тя), пак според нея е на реални километри, което си личи от състоянието на салона и мотора. За тази една година съм сменил: ангренажен, пистов и на климатика ремъци, абсолютно всички ролки(на 11000 км), предни дискове и накладки марка Delphi(на около 2000 км), комплект съединител марка АР(на около 2-3000 км), свещи Denso 2-полюсни(на около 3000 км)масло Castrol Magnatec 10w40+филтри(1000км), масло на скоростите, нови външни дръжки на вратите, фарове с лупи, климатика е зареден лятото, 2-та тампона с лагерите на макферсона, подменена е генерацията + спортно крайно гърне(но не бучи неприятно), чисто нов акумулатор закупен на 03.01.2008г., нови зимни гуми Lassa snowways II отпред+комплект летни Avon ZV3, оригинален касетофон 2001 г.+извод за мр3 плеър или дискмен, чистачките са нови, антифриза е сменен....Колата е много стегната и е в мн. добро състояние. Задния десен калник е леко одран с ключ(не е много) и на рамото на задната чистачка ми е паднало капачето което закрива гайката за захващането.Цена 4500 лв.
    Bravo HGT 2001

    #2
    този красавец на тази цена си мисля че ще отлети бързо!успех колега
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

    Коментар


      #3
      Забравих за снимките, има ги в гаража, но после ще кача и тук някоя.Ето и телефона ми 0878266761, както и на лични.
      Bravo HGT 2001

      Коментар


        #4
        Ето снимки.
        Прикачени файлове
        Bravo HGT 2001

        Коментар


          #5
          Колата найстина е много хубава!!! Успех с продажбата и наслука в чужбина!!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

          Коментар


            #6
            Продадена!!!Днес си взехме сбогом с фиата, да му е честит на новия собственик и да го кара дълго и безавариино. Не ми се даваше изобщо, но какво да се прави. Обещавам като замина за чужбина, следващата ми кола да е пак с марката ФИАТ!!!
            Bravo HGT 2001

            Коментар

            Working...
            X