Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ БАРКЕТА - ПРОДАДЕНА!!!
Collapse
X
-
Ама адски ме е яд и мен В момента ми строят апартамент и както се досещаш разходите ми са множко Иначе ще живея в квартал на Варна, за който май ще ми трябва втора кола. Мислех да дам на жената Пунтото, а за мен да купя по-мощен Фиат. А този модел винаги ми е харесвал страхотно, пък и твоята кола е ВЕЛИКОЛЕПНА...Ще видим със заемите за обзавеждане как е и дали ще мога да заделя парички. Жалко, че до тогава колата вече няма да я има. P.S. Извинявай за спама, ама не се сдържах... Колата е наистина страхотна!!!Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
Здрасти Жорка,Търся си Баркета по принцип, без да съм на зор. Кажи малко подробности:- колко са и километрите? колко са БГ?- кой собственик си по ред?- от къде е внасяна/кога?- има ли сервизна история? от предните собственици?- проблеми с гюрука? уплътнява ли добре?- двигателя докарва ли звука малко като на дизел?- имаш ли път към София да я погледна?Поздрави,Радо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар