Продавам вериги с размер 70. С касовата бележка - от 21 дек 2007 - минал съм само 3 метра с тях докато изляза от гаража и останових, че са ми големи за 175/65 R14 (на тях сред изброените размери има разни комбинации 13, 14, 15 цола - но не и точно моя - за 14 има 175/75 написан). Казаха ми да ги махам за да не ги загубя и карах само по зимни гуми. Навсякъде са по около 25 но свършиха в тоя сняг. Допълнително съм изброил разните други размери по-долу.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вериги 70
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ето и снимки за да се види реалното състояние на синджирите (не само, че не са изпилени, но и по двете комлектчета няма и драскотина от контакт с асфалт и се надявам да личи, че са наистина нови). Освен опътване, в комплекта има и пакетче с по няколко резервни халки, както и халки с формата на спираловидна кука - но не знам как се ползват - можеби за допълнително опъване.Валидност на офертата - докато все още има сняг в прогнозата за времето тази зима.Сканирал съм през джоб (за да не надера скенера). Нямам по-хубаво приближение на разположение в момента, но и с фотоапарат мога да направя допълнителни снимки. Вижда се мостра и от лявата и дясната верига в двете половини на прикачения файл.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар