такааааааааапубликувам и списъкамоля да не ме питате за части извън него защото е 99% сигурно, че ги нямамнай-добре е да се обаждате на телефон 9311662 или на мобилният който съм далможе и директно на адрес улица Враня номер 32
Звъня два пъти на този телефон и все го няма човека! Дано се появи.
Добре бе колега и каква файда че си ги подредилкато не искаш да продавашкак да си поръчам от теб ?говорихме с теб - писал съм ти какво искам и спря да отговаряшпитах те и дали имаш интерес да купя всичкои пак останах без отговор ?Нещо не мога да те разбера
Добре бе колега и каква файда че си ги подредилкато не искаш да продавашкак да си поръчам от теб ?говорихме с теб - писал съм ти какво искам и спря да отговаряшпитах те и дали имаш интерес да купя всичкои пак останах без отговор ?Нещо не мога да те разбера
аз не съм търговецпросто разподавам изостанали части на безценицаи нямам време да се разправям с куриери и т.н.
е как така нямаш време за куриери катоси го писал и в темата даже че пращашс куриер - а и на мен ми го потвърди ?само на Софиянци ли продаваш ?също така няма ли да ти е най лесно да махнешвсичко накуп ?
Утре ше има точно списъкза сега 4 броя десни машинки за електрически стъкластават за типо/темпра алфа 155машинките са чисто новицена: 40 лева на бройтел.: 0889/217-818
Търся дясно механично огледало за Браво.Счупен ми е само триъгълника,ама... Продавам Бравото за 3100лв, 1.9ТД/100к.с. 1997г.serbezov@abv.bg
Коментар