Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Залежали части за Типо/Темпра/Браво/а

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Десен стоп за Брава? - Интересува ме само в отлично състяние - без драскотини и пукнатини - аз леко пукнат вече си имам Панти (фиксатори за Пунто 1) за вратите на триврато Пунто?
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

огледало ляво за Фиат Типо/Темпра електрическо с подгряване/ново/ - 19 лева
      Това и аз го имам ако има второ или колегата преди мен се откаже. Моторчето за което питах по-горе е намерено.Благодаря на всички, които се обадиха.
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Re: Части за Фиат Типо

leoni написа:
        Колега, искам следните части:огледало ляво за Фиат Типо/Темпра електрическо с подгряване/ново/ - 19 левамоторче централно заключване 5-та врата Фиат Типо/ново/ - 14 лева амортесьори задни монро Фиат Типо 1.4 1.6/нови/ - 29 лева/за 2 броя/блок съпротивления за регулиране степента на парното/нов/ - 14 лева заключващ механизъм 5-та врата Фиат Типо/нова/ - 5 лева Изпращаш ли по куриер?
        пращамно от амортесьорчетата остана само 1

Коментар

vas_gt написа:
          волан Фиат Браво GT без кожа - 20 лева - става ли за Пунто 1
          кото шлици ще станено волана е без възглавницата и надали ще ти свърши работа

Коментар

кутия въздушен филтър Фиат Типо/Темпра 1.4 и 1.6 карбуратор/нова/ - 19 лева - 2 броя от това искам един брой. Утре трябва да правя алтернатор, но ще ти звънна да се разберем как да взема кутията.Само едно уточнение: това е голямата кутия (пада се от ляво зад десния фар, като се отвори капака), за големия филтър, нали?
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Може ли повечко информация за този волан за Браво GT.Една снимка ще свърши чудесна работа

Коментар

А да попитам само бензиновата помпа за Типо 1.4 стои ли още?

Коментар

hf hpe написа:
                  leoni написа:
                  Колега, искам следните части:огледало ляво за Фиат Типо/Темпра електрическо с подгряване/ново/ - 19 левамоторче централно заключване 5-та врата Фиат Типо/ново/ - 14 лева амортесьори задни монро Фиат Типо 1.4 1.6/нови/ - 29 лева/за 2 броя/блок съпротивления за регулиране степента на парното/нов/ - 14 лева заключващ механизъм 5-та врата Фиат Типо/нова/ - 5 лева Изпращаш ли по куриер?
                  Искаш да кажеш един брой, не един комплект?
                  FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046

Коментар

колега стартера за Брава 1.6 16 читав ли е?междо другото имам работа до софия на 26 този месец и ако реша да го взема става ли да се видим някъде около летището?
                    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

MrElectro написа:
                      Може ли повечко информация за този волан за Браво GT.Една снимка ще свърши чудесна работа
                      има гугъл с картинки за тая цел

Коментар

Synthy написа:
                        кутия въздушен филтър Фиат Типо/Темпра 1.4 и 1.6 карбуратор/нова/ - 19 лева - 2 броя от това искам един брой. Утре трябва да правя алтернатор, но ще ти звънна да се разберем как да взема кутията.Само едно уточнение: това е голямата кутия (пада се от ляво зад десния фар, като се отвори капака), за големия филтър, нали?
                        да за модела в калника става на въпрос

Коментар

stanislav genov написа:
                          А да попитам само бензиновата помпа за Типо 1.4 стои ли още?
                          да остана 1 брой

Коментар

leoni написа:
                            hf hpe написа:
                            leoni написа:
                            Искаш да кажеш един брой, не един комплект?
                            да остана само 1 брой

Коментар

vaskobravo написа:
                              колега стартера за Брава 1.6 16 читав ли е?междо другото имам работа до софия на 26 този месец и ако реша да го взема става ли да се видим някъде около летището?
                              няма как да стане

Коментар

Лявото огледало?
                                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                                X