Колеги,инцидентно се сдобих с едно животнУ което трябва да продам поради НЕнуждата от две Фиатки!Колицата е бяла на цвят,в ОТЛИЧНО оптично състояние като се изключи леката вдлъбнатина на вратата на шофьора която е с димаетър 5-6 см,почти незабелижима ако не ви насоча да погледнете там.Колата е с някаква синьо-лилава тапицерия която също е в ОТЛИЧНО състояние!Да не пропусна да отбележа че животнотУ няма грам ръжда!!!Някой доста я е поддържал,колата е карана в Италия,но аз я закупих в Германия.Дизелка е,турбо дизелче се води,мисля 1,4 със 75 кончета-вихрогончета или нещо от сорта.Има ли ел.стъкла и ел.огледала - РАБОТЕЩИ!НЯМА климатик,климатроник и там каквото и да било олхаждащо устройство Има 4 гуми Мишелинки,но нензнам дали са зимни или не,сигурно е обаче че гумите са в доста добро състояние и мисля,че един сезон спокойно ще си изкарате с тях.Колицата си имаше и 4 здрави тазчета ама оня дето и я кара до Бг им е видял сметката за да я вържа за автовоза Колата ИМА следните забалежки:1.централното има нужда от ремонт,заключва само от към вратата на шофьора.2.не е сигурно дали стартера е повредене или акумулатора е за смяна или зареждане,но колата запали като и подадохме ток от моята и мотора мърка като прилично нахранена и излегнала се до камината МАЦА !!!Според този дето я кара...двигателя е ПЕРФЕКТЕН !!!Аз не разбирам и не смея да кажа каквото и да било,на мен звука от него ми звучи добре като за дизел.Колата преди месец съм я палила и подкарвала,държи се отлично и всички осветителни тела ,мигачи и т.н. си работят.Друга забележка е това че при отваряне капака на багажника амортисьорчетата малко не държат и той бавно се спуска надолу.Според мен това е една доста добра кола за това,че е 12 почти 13 годишна е перфектна .Ако някой се интересува от нея,може да ми се обади на следният номер:0897 305 205Или на лични!Цената е по договаряне и се коментира след оглед на колата от евентуален клиент!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто турбо дизелче 95 годинка
Collapse
X
-
Tornado написа:Их тез снимки ве мнооо ви мъчат или забравяте за тях като си пускате обявите.
Коментар
-
Bella написа:Tornado написа:Их тез снимки ве мнооо ви мъчат или забравяте за тях като си пускате обявите.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
-
Ето че се наканих да направя няколко снимки на змея...та бил той и непочистен от сняг и прах...зима е все пак...не ми се занимаваше с миене на кола в този студ.От снимките смятам,че си личи много добре състоянието на колата.....ЛИПСВА каквато и да било ражда!!!Колата е в отлично състояние и МЪРКА като коте след като и заредихме акумулатора.
Коментар
-
Ех, ех, от тези умалителни думички за това ПУНТЕНЦЕ, чак мед взе да ми капе....ш’съ захаросаме бре Bella! Пък и то едно такова беличко!Както казваше добрата ми стара баба, мир на праха и.... " Заеби Жозеф"! Искрено съжалявам за откровения ОФФТОПИК!... Заеби!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар