в момента има 40 литра газ вътре - БОНУС !!цена 70 лв.ако се вземе комплект с- изпарител REG - сменени всички мембрани преди 5 месеца (40 лв.) == ПРОДАДЕН е изпарителя- газов клапан Lovato (15 лв.)( Цена за всичко - 110 лв.) за двете комплект цена 80 лв.всичко е тествано и работи.3 days money back guarantee !!!Пловдив
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам българска бутилка за АГУ - 60 литра
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Бутилката има ли паспорт и на колко години е?Какви са и размерите и можеш ли да бичнеш една снимка.Аз съм с 60литрова италианска и ми е за смяна - нямам никакви документи чакам всекимомент да ме пипнат, а бутилката ми е на 9 години и не си струва да я давам на рентген - така или иначе като стане на 10 години няма право да я ползвам повече независимо от състоянието и.Та затова трабва да я сменя - ако ми пасва като рамери - ще направим сделка.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
u_bo
Yavor написа:Бутилката има ли паспорт и на колко години е?Какви са и размерите и можеш ли да бичнеш една снимка.Аз съм с 60литрова италианска и ми е за смяна - нямам никакви документи чакам всекимомент да ме пипнат, а бутилката ми е на 9 години и не си струва да я давам на рентген - така или иначе като стане на 10 години няма право да я ползвам повече независимо от състоянието и.Та затова трабва да я сменя - ако ми пасва като рамери - ще направим сделка.размерите не ги знам - но съм виждал само един размер българска , 60 л .
Коментар
-
Значи ще си давам моята на рентген, ако се окаже по скъп от нова бутилка - ще си взема нова подходяща.Единственото ми опасение е че ако сменя бутилката, може да не успеем да присадим електронния нивомер, което ще е много жалко.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
u_bo
Yavor написа:Значи ще си давам моята на рентген, ако се окаже по скъп от нова бутилка - ще си взема нова подходяща.Единственото ми опасение е че ако сменя бутилката, може да не успеем да присадим електронния нивомер, което ще е много жалко.
Коментар
-
Ааа, моя електронен нивомер си е добре- показва пълно доато изгоря около 15 литра, после точките му падап през 10 литра и като започне дамига значи имам още 10 литра - аз затова си го харесвам. Не е супер точни, ама и бензиномера не е. Поне е постоянен - вина ги по един и същначин се държи и като му свикнеш знаеш какво да очакваш. Даже груба засечка мога да си правя на разхода по него...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
u_bo
Re: Продавам българска бутилка за АГУ - 60 литра
Българска бутилка ВМЗ 60 литрова -в момента има 40 литра газ вътре - БОНУС !! - цена 70 лв.ако се вземе комплект с- газов клапан Lovato (15 лв.)Цена за двете - 80 лв.всичко е тествано и работи.3 days money back guarantee !!!Пловдиведит:ПРОДАДЕН ( - изпарител REG - сменени всички мембрани преди 5 месеца (40 лв.) )
Коментар
-
u_bo
Нови цени:Българска бутилка ВМЗ 60 литрова -в момента има 40 литра газ вътре - БОНУС !! - цена 55 лв.ако се вземе комплект сгазов клапан Lovato (15 лв.)Цена за двете - 65 лв.всичко е тествано и работи.3 days money back guarantee !!!Пловдив
Коментар
-
u_bo
Нови цени:Българска бутилка ВМЗ 60 литрова -в момента има 40 литра газ вътре - БОНУС !! - цена 35 лв.ако се вземе комплект сгазов клапан Lovato за 10 лвЦена за двете - 40 лв.всичко е тествано и работи.3 days money back guarantee !!!Пловдив
Коментар
-
u_bo
Funakoshi написа:дай неква снимка на бутилкатаи ме интересува бачка ли коректно нивомера ?по цвят ли ще я харесваш?
българските бутилки от 60 л. са само един вид .дълга и синя.не мога да кача снимки.нивомера показва като е пълна. но не е точен.
Коментар
-
u_bo
Нови цени:Българска бутилка ВМЗ 60 литрова -в момента има 40 литра газ вътре - БОНУС !! - цена 30 лв.ако се вземе комплект сгазов клапан Lovato за 8 лвЦена за двете - 35 лв.всичко е тествано и работи.3 days money back guarantee !!!Пловдив
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар