Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1,9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

idm написа:
    Колата все пак си е моя ако искам ще си я пусна и на 10К нали така?
    Понеже нещо мноо сериозна стана темата , да зема да та питам нещо ,ти кога я купи таз кола бре и кога ша почерпиш
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

idm написа:
      doofiat написа:
      С тази цена колата ще я пласираш, но в Русе.Ако искаш в София да я продадеш, то ще свалиш 1000 лв. Това все пак е Браво, а не Брава.Това е приятелски съвет, а не критика.Моята Брава я продавах преди време, но в София на по-високата цена нямаше особен интерес. Като отидох в Русе на пазара(до търговията) имаше доста по-голям интерес.
      Ае батка отдавна са каня ма ш ти го рекна ся! Имаше ли нужда от този твои коментар питам аз???Разбрахме че си Русенски зет не ни го натякваи повече!!!!!!!!!! Нищо лично ма все пак................Ти като продаваше Бравата аз да съм писал в твоита тема? А ко стана с нея че не разбрах? ( пък и ко ли ма интересува )Не искам да ми се налага пак да моля модераторския екип да ми корегира темата!Колата все пак си е моя ако искам ще си я пусна и на 10К нали така?
      Еми батка, хората ти дават съвети, съвети, а не критики, повярвай ми те са уместни, тая кола 6бона няма да хване, ама ти си знаеш. Айде със здраве!
      FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

idm написа:
        doofiat написа:
        С тази цена колата ще я пласираш, но в Русе.Ако искаш в София да я продадеш, то ще свалиш 1000 лв. Това все пак е Браво, а не Брава.Това е приятелски съвет, а не критика.Моята Брава я продавах преди време, но в София на по-високата цена нямаше особен интерес. Като отидох в Русе на пазара(до търговията) имаше доста по-голям интерес.
        Ае батка отдавна са каня ма ш ти го рекна ся! Имаше ли нужда от този твои коментар питам аз???Разбрахме че си Русенски зет не ни го натякваи повече!!!!!!!!!! Нищо лично ма все пак................Ти като продаваше Бравата аз да съм писал в твоита тема? А ко стана с нея че не разбрах? ( пък и ко ли ма интересува )Не искам да ми се налага пак да моля модераторския екип да ми корегира темата!Колата все пак си е моя ако искам ще си я пусна и на 10К нали така?
        Колега, много добра памет имаш :D Браво, следиш ми постовете! Благодаря за оказаната чест!Само къде съм описал в поста си какъв съм???Дадох ти съвет! Не съм имал нищо лично към теб!Иначе Бравата ми е в перфектно здраве, върви си много добре и си има и подобрения, но няма да ти обяснявам, че и без това нямаше интерес :D Ще е добре все пак да ти се зачисти спама от темата.....оп сори, ти и неприемаше съвети П.С. А по темата, един приятел от Русе си търсеше такова Браво, но с тоя твой остър език си вкара автогол.Все пак ще му дам телефона ти.

Коментар

ancho написа:
          Еми батка, хората ти дават съвети..... тая кола 6 бона няма да хване
          Благодаря за съветите но все пак.......Пак пояснявам че всичко което е написано в първият пост не е измислено а наистина направено по колата!!! Няма какво да ви обяснявам ся колко ми е излязла тая кола и кое колко струва вие сами си знаете много добре!!! А колкото до 6-те бона ами ще поживеем ще видим пък то ще си проличи. Все пак темата е в раздел Продава не Подарява

Коментар

Working...
          X