Продавам Ланча Дедра произведена 98г.регистрирана ’99г.Двигателят е 1.8 16 клапана 131к.с.Има климатроник, ел. стъкла 4 броя, ел. огледала с подгряване и електрическо прибиранецентрално и сервоусилвател на волана, мисля е излишно да пиша, че имаза безопасност има АБС и възглавница за водачаколата е с оригинални лети джанти и чисто нови зимни гуми с размер 195/55/15сменени са ангренажен ремък, вариаторен кит, масло и съединител всички части са оригиналниминалата седмица е регистрирана, с платена ГО за цяла годинамонтирана е алармаза незапознатите да кажа, че колата е аналог на Фиат Мареа, нос по мощен двигател и по-луксознацената е 4200 леваза връзка тел.: 0889/217-818
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ланча Дедра '99г.
Collapse
X
-
Една от S-класите на Фиат е това за мен :D , колега много се чудих ама с тея 130 коня и за първа кола ще остана в някой стълб .. няма да могат да ме изтържат някой ден .. .Като си избирах кола минах от Пасат 2 , Омега , Рено Меган , и стигнах до Италианските красавки там избора беше .. сложен .. Не ме разколебавай за кола пак МОЛЯ ТЕ :D за сега съм се закрепил на кола .. но тая бате ще я препоръчам на сички приятели който искат да сменят возилата данонякой я земе ,че да ми я дава от време на време :D Мерси много колега !"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
qvkata-dcs написа:Една от S-класите на Фиат е това за мен :D , колега много се чудих ама с тея 130 коня и за първа кола ще остана в някой стълб .. няма да могат да ме изтържат някой ден .. .Като си избирах кола минах от Пасат 2 , Омега , Рено Меган , и стигнах до Италианските красавки там избора беше .. сложен .. Не ме разколебавай за кола пак МОЛЯ ТЕ :D за сега съм се закрепил на кола .. но тая бате ще я препоръчам на сички приятели който искат да сменят возилата данонякой я земе ,че да ми я дава от време на време :D Мерси много колега !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар