Данни:пробег - 148000година на производство - октомври 1987 г.,цвят - ЧервенОсобености:2(3) ВратиГазова уредбаКупеЛети джантиСтерео уредбаХечбекДопълнителна информация:Колата е подържана перфектно. Напълно обслужена е. Ляти джанти 15" , сменен волан. CD Kenwood.тел. за връска: 0898512-640emai-l: matzev_bmw@abv.bgАко имате някакви други въпроси, питайте . Обявата е има и в mobile.bg1700лв., подлежи на коментар.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Uno 1.5i 75 k.s
Collapse
X
-
pakumba84 написа:абе хора как ги мислите тези цени вее, баща ми за 2300 си взе крома новата маска/ окт. 91г./ със климатроник и всичките му там глезотии включително и надуваема шоф. седалка, пък да кажеш да е някоя барака не е перфектна е не е мраднала. опомнете се малко де това е кола на 18 години все пак. извинявам се за коментара ама не се сдържах.
Коментар
-
Извинявай, ма по тая крома бая неща ще има да се правят. А по това Уно няма нищо. Нямаш си представа как е подържано. Я влез малко в мобилето да разгледаш . Я земи се в ръце малко. И аз съм имал Крома (и съм сигурен 100%, че е била по стегната от тази за дет ми говориш). Когато почнеш да си стягаш така колите, тогава ша говориш
Коментар
-
Turbo написа:Извинявай, ма по тая крома бая неща ще има да се правят. А по това Уно няма нищо. Нямаш си представа как е подържано. Я влез малко в мобилето да разгледаш . Я земи се в ръце малко. И аз съм имал Крома (и съм сигурен 100%, че е била по стегната от тази за дет ми говориш). Когато почнеш да си стягаш така колите, тогава ша говоришLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар