Продавам на части fiat mareа два броя 2.4TD комби и 1.6 16V седан. Никола тел.: 0899/921-302 и 0898/925-662
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам на части fiat marea два броя 2.4TD комби и 1.6, 16V
Collapse
X
-
Интересува ме кабела (накрайника) за датчика на накладките. Намира се на предно ляво колело. Накрайника е особен, а на моята са го отрязали и имам съмнение, че последния майстор ми е изхвърлил накладките с точно този накрайник...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Какъв датчик то това е един кабел вграден в едната накладка който като се изтърка накладката замасява в диска и светва индикацията.Ако не му обърнете внимание кабела се къса и индикацията угасва.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Точно за това става. На мен ми трябва кабела който отива от купето към накладките (на самите накладки също има букса, но нея си я имам с новите накладки)Датчик няма - както Торнадо ти писа - това си е една жица в накладките. Пишеш, че са 2 броя марея комби - аз искам и още нещо - машинката за задната чистачка (на комбито)- моторчето демек може като бонус да ми дадеш и рамото.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар