Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се МАРЕА JTD 105к.с. 2000г. на части !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

непомня на теб дали съм ти писъл за касетофон.Ако има какъв е модел и цена ако може.
    кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

mitrax написа:
      null.zero написа:
      интересува ме от задната седалка конзолата, където се закопчават коланите?
      не разбрах какво точно ти трябва ? тая закопчалката в която се закопчава колана ли ? :D
      да, точно това ме интересува, при мен има само дупка, иначе имам коланите, нямам къде да ги "щракна" ...
      Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
      Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

null.zero написа:
        mitrax написа:
        null.zero написа:
        интересува ме от задната седалка конзолата, където се закопчават коланите?
        не разбрах какво точно ти трябва ? тая закопчалката в която се закопчава колана ли ? :D
        да, точно това ме интересува, при мен има само дупка, иначе имам коланите, нямам къде да ги "щракна" ...
        извинявам се нищо не ми трябва, надигнах задната седалка и какво да видя ... всичко си имам, че и половин кг италиански чипс, опаковки от бонбони и прочее
        Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
        Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

muhaha :D :D и аз се чудех как си ги запилял тея манципляски :D нама ядове . Касетофона беше едно от първите продали се неща . актуализация :задно окачване комплект климатиккомплект аербегове (вкл мултифункционален волан и табло, може насипно разбира се)маркучи и други около двигателя компютъра за 105 JTD и инсталацията муподлакатник - пълен комплект с кожите за скоростния лост и ръчната и всички пластмасиедна - две вратипредния капак разни посипнушки :D - модулчета за централно и други чентралинки и части от интериора
          www.4astite.com

Коментар

За кората от багажника да питам ли или нема смисъл?

Коментар

читава ли е вътрешната капачка на резервоара , какви пари я даваш? Twisted Evilако може и снимка...
              Fiat Marea Weekend 1.8 `99 ELX

http://www.flirt4e.com/test.php?tid=360849411

Коментар

mitrax написа:
                muhaha :D :D и аз се чудех как си ги запилял тея манципляски :D нама ядове . Касетофона беше едно от първите продали се неща . актуализация :задно окачване комплект климатиккомплект аербегове (вкл мултифункционален волан и табло, може насипно разбира се)маркучи и други около двигателя компютъра за 105 JTD и инсталацията муподлакатник - пълен комплект с кожите за скоростния лост и ръчната и всички пластмасиедна - две вратипредния капак разни посипнушки :D - модулчета за централно и други чентралинки и части от интериора
                Братле трябва ми кутията с лентовия кабел която е точно зад волана ако е здрава. Дай цена и да се разберем как да ми я изпратиш.
                Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                Chevrolet Aveo

Коментар

под задния праг има една пласмаска дето стърчи като част от прага прелича на "перка".От страната на пътника.Имаш ли я ?
                  кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

Колега кората на лявата врата със всичките и чарколяци по нея ако може цена , а също и задния мот комплекта какви парички ще му искаш . Благодаря предварително :D
                    ФИАТ МАРЕА 1,9ТД

Коментар

май взех да ям и букви искам и цена за задния мост
                      ФИАТ МАРЕА 1,9ТД

Коментар

kamen sholev написа:
                        май взех да ям и букви искам и цена за задния мост
                        задния мост беше крив , продадохме реактивната щанга .... остана нещо като магаре .
                        www.4astite.com

Коментар

още бая неща останаха 0896584645 или тук
                          www.4astite.com

Коментар

www.4astite.com

Коментар

Болтове за алуминиеви джанти има ли ?
                              Ex Fiat 126P
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS
                              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Колега гумите какъв размер са?
                                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                                X