непомня на теб дали съм ти писъл за касетофон.Ако има какъв е модел и цена ако може.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава се МАРЕА JTD 105к.с. 2000г. на части !!!
Collapse
X
-
mitrax написа:null.zero написа:интересува ме от задната седалка конзолата, където се закопчават коланите?Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
null.zero написа:mitrax написа:null.zero написа:интересува ме от задната седалка конзолата, където се закопчават коланите?Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
muhaha :D :D и аз се чудех как си ги запилял тея манципляски :D нама ядове . Касетофона беше едно от първите продали се неща . актуализация :задно окачване комплект климатиккомплект аербегове (вкл мултифункционален волан и табло, може насипно разбира се)маркучи и други около двигателя компютъра за 105 JTD и инсталацията муподлакатник - пълен комплект с кожите за скоростния лост и ръчната и всички пластмасиедна - две вратипредния капак разни посипнушки :D - модулчета за централно и други чентралинки и части от интериора
Коментар
-
mitrax написа:muhaha :D :D и аз се чудех как си ги запилял тея манципляски :D нама ядове . Касетофона беше едно от първите продали се неща . актуализация :задно окачване комплект климатиккомплект аербегове (вкл мултифункционален волан и табло, може насипно разбира се)маркучи и други около двигателя компютъра за 105 JTD и инсталацията муподлакатник - пълен комплект с кожите за скоростния лост и ръчната и всички пластмасиедна - две вратипредния капак разни посипнушки :D - модулчета за централно и други чентралинки и части от интериораOpel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар